Student / deltid / extrajobb / projekt / kundtjänst / administration

Student / deltid / extrajobb / projekt / kundtjänst / administration

Vill du ha ett meriterande extrajobb med flexibla arbetstider? Lockas du av möjligheten att få erfarenhet av flera avdelningar och få vara med i stora delar av processen?

Om företagetTranstema Network Services AB är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema Network Services AB ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik. I juli 2018 förvärvade de Ericsson Local Services, vilket var Ericssons fältserviceverksamhet i Sverige. Transtema Network Services AB har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör.

ArbetsuppgifterSom en del av Transtemas pool erbjuds du att få erfarenhet av upp till fyra avdelningar, vilka är projektkoordinering, projektadministration, support och beredning av order. Efter en gedigen introduktion är du specialiserad mot främst två av dessa. Arbetar du inom projektadministration eller projektkoordinering stöttar, bevakar och följer du upp order som hjälp för tekniker, kunder och projektörer. Arbetar du med support eller beredning av order hanterar du i hög grad de uppgifter som ordinarie personal ansvarar för.

Du erbjuds möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan under perioden måndag till fredag med arbetstiderna kl. 08.00-16.30 eller kl. 09.30-18.00. Transtema ser det som positivt om du önskar stötta deras verksamhet under jul- och nyårshelgerna samt under semesterperioden juni till augusti.

Formella krav
  • Pågående utbildning med examen tidigast VT-2021 eller annat deltidsarbete på minst 50 %
  • Det är meriterande med erfarenhet av kundkontakt och administration samt vana av att prata i telefon
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som är tillmötesgående i ditt bemötande och att du har ett intresse av att ha kunden i fokus. Du trivs i en roll som ger dig möjlighet att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och du kan strukturera ditt arbetssätt för att driva dina uppgifter framåt, vilket underlättar för dig att hantera ett varierat arbetstempo. Vidare har du ett intresse för att samarbeta med dina kollegor där ni tillsammans skapar en god kundupplevelse.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Transtema. Uppdraget är på deltid utifrån dina möjligheter att arbeta.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jonsered
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projekt, projektadministration, projekt, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundkontakt, kund, service, supportmedarbetare, support, administration, administratör, extrajobb, studentjobb, student, deltid, Jonsered, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.