Strategisk inköpare

Strategisk inköpare

Har du ett brinnande intresse för teknik? Lockas du dessutom av en bred roll med nära samarbeten både internt och externt? Som strategisk inköpare hos Martinsson Elektronik blir du en nyckelperson för deras lönsamhet och produktutveckling!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Martinsson Elektronik har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Martinsson Elektronik en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetMartinsson Elektronik bedriver sedan 1970 sin verksamhet inom elektronikindustrin där de erbjuder kundanpassad elektronik som ingår i nordiska industriföretags produkter. Företaget har kontor i både Stockholm och Göteborg och består idag totalt av cirka 25 anställda. Denna tjänst är placerad på deras kontor i Billdal där cirka 15 personer arbetar.

ArbetsuppgifterI rollen som strategisk inköpare erbjuds du ett arbete med goda kompetensmöjligheter. Du ansvarar för att utveckla Martinsson Elektroniks strategiska inköpsfunktion med ett långsiktigt och hållbart perspektiv. Du arbetar därtill nära leverantörerna för att behålla och utveckla en leverantörsportfölj som balanserar kvalitet, kostnader och risker. Arbetet innebär att du löpande säkerställer Martinsson Elektroniks konkurrenskraft genom att driva bland annat prisförhandlingar, leverantörsutvärderingar och omvärldsbevakning. Rollen innefattar även ett nära samarbete med utvecklingsavdelningen, där du bidrar med prisperspektiv och en teknisk förståelse som effektiviserar kommunikationen. Du ingår i ett stöttande team om 3 personer som tillsammans har det strategiska inköpsansvaret för Martinsson Elektronik.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har en högskoleutbildning inom logistik och/eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Du har en god dator och systemvana
  • Du kan uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift
Martinsson Elektronik söker dig som har ett stort intresse för teknik och brinner för utveckling. För att trivas i rollen drivs du av att ta stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Vidare har du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. I rollen som strategisk inköpare pratar du med många kontaktytor dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och du känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Billdal, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!