Ställföreträdande servicechef / verkstadsansvarig / servicekoordinator

Ställföreträdande servicechef / verkstadsansvarig / servicekoordinator

Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta i en bred roll där du får möjlighet till stort eget ansvar? Lockas du av att få arbeta i ett växande bolag där du får möjlighet att vara med och påverka? Vi söker nu ställföreträdande servicechef till ledande företag inom sin bransch!

Om företagetLambertsson Kran ingår i Peab-koncernen och är nordens största leverantörer och uthyrare av byggrelaterade tjänster och produkter. De förser kunder inom bygg- och industribranschen med ett brett utbud av byggkranar och bygghissar. Region Väst har sin depå och kontor i Lindome och här ingår du i ett arbetslag om 20 medarbetare där företagskulturen präglas av en god gemenskap, flexibilitet och engagemang för att leverera bästa lösningen för företagets kunder. Läs mer om företaget här: https://lambertsson.com/

ArbetsuppgifterI rollen som ställföreträdande Servicechef arbetar du tätt tillsammans med Servicechefen där ni planerar och fördelar arbetet sinsemellan och du tar över hela serviceansvaret då denne inte är på plats. Du kommer främst att arbeta med administrativt arbete kopplat till service och uthyrning av utrustningen såsom kalkylarbete, att ta fram materialspecifikationer och uppställningsritningar samt färdigställa arbetsorder med fakturaunderlag och besiktningsprotokoll. Därtill kommer du även att ha ett mer övergripande ansvar för att säkerställa att ordersystem och planeringsverktyg fungerar optimalt för verksamheten. Därtill stöttar du personalen som utför montage och service på plats hos kund i tekniska och praktiska frågor samt är involverad i olika förbättringsprojekt i organisationen. Detta är en kommunikativ roll som innebär att har kontakt med såväl kunder samt kollegor i olika roller internt.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenheter från någon form av tekniskt arbete, gärna inom fordon och eller komplexa maskiner samt ett stort tekniskt intresse
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • God dator- och systemvana
  • B-körkort
  • Meriterande är arbetslivserfarenhet inom bygg- eller industribranschen och/eller mekaniker samt ledarerfarenheter
För att trivas i denna roll har du ett stort teknikintresse och du lockas av en roll där du får vara ansvarstagande och utvecklas till en ledare. Du arbetar effektivt och uppskattar att få saker gjorda, även om struktur och kvalitet även är viktigt för dig. Vidare trivs du med att ta kontakt och bygga långsiktiga relationer med fokus på att ge stöttning och service för både medarbetare och kunder.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda chanser till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Lambertsson Kran har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, mekaniker, mekanik, verkstad, montage, chef, ställföreträdande, servicechef, service, underhåll, uthyrning, byggkran, bygghiss, mobilkran, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.