Speditör till transportföretag

Speditör till transportföretag

Har du utbildning eller erfarenhet som speditör eller liknande arbete och vill fortsätta din yrkeskarriär i ett mindre internationellt bolag? Vill du få ta ägandeskap för ditt arbete och trivs med flera kontaktytor?

Om företagetFöretaget erbjuder logistik- och transportlösningar för svenska bolag ut över hela världen. De är i tillväxtfas och söker nu efter en speditör. Företaget har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg där denna tjänst är placerad och erbjuder sjö-, flyg- och biltransport där flyg och sjö står för majoriteten av lösningarna. Företagets kunder är framförallt små och medelstora bolag. Här erbjuds du en roll där du får möjlighet till personlig utveckling och stor frihet.

ArbetsuppgifterI rollen som speditör arbetar du med stort ansvar från första avropet till arkiveringen. Du har mycket kontakt med kunder, både via telefon och via mail. Arbetsuppgifterna är varierande och din roll är till hälften av tiden administrativ. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är leveransbevakning, avisering, dokumentation, tullhantering, distribution, fakturering och arkivering. Du kommer även tillsammans med en kollega få möjligheten att vara ute och besöka företagets kunder för att följa upp samarbeten.

Formella krav
  • Utbildad speditör eller arbetslivserfarenhet som speditör alternativt en roll där du samlat på dig motsvarande kunskap
  • Erfarenhet av sjöexport samt erfarenhet av flyg är meriterande
  • God datorvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och i engelska i tal och skrift
Vi tror att du som söker har kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare tror vi att du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer till andra och har en trygghet i nya sociala situationer. Du har dessutom en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning. Slutligen tror vi att du som söker har intresset för att samarbeta med andra människor och har lätt för att se syftet med helheten framför din egna agenda.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: speditör, spedition, transport, sjö, flyg, sjötransport, flygtransport, Göteborg, heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.