Speditör / Trafikplanerare till Dachser

Speditör / Trafikplanerare till Dachser

Har du erfarenhet från transport- och logistikbranschen? Trivs du i en roll där du arbetar i ett högt tempo? Då kan rollen som dispatcher hos Dachser vara din nästa utmaning! Här erbjuds du en varierad roll med många kontaktytor där du är del av ett drivet och kompetent team.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Dachser har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dachser en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetDachser är ett av Europas största frakt- och logistikföretag. Företaget erbjuder allt ifrån system och chartertransport till mer komplicerad kontraktslogistik. Dachser arbetar med att leverera moderna, effektiva och IT-drivna logistiklösningar. Dachser växer och söker nu dig som vill vara med och säkerställa framgången framåt.

ArbetsuppgifterSom trafikledare hanterar du en mängd arbetsuppgifter kopplat till drift av vägtransporter. Du har daglig kontakt med chaufförer, åkerier och kunder samt ser till att transportörerna kommer till rätt plats. I arbetet besvarar och loggar du inkommande kontakt med kunder i telefon. Du tillhör och samarbetar dagligen med ett team på 4-5 personer och en teamledare.
  • Ruttplanering och distribution i västra Götaland
  • Hämtning av gods till terminal
  • Uppföljning av leverans/hämtning i Dachsers IT-system
  • Kontakt till kunder, åkerier och chaufförer
  • Utveckling av deras distributionsnät
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet inom logistik och trafikplanering
  • Goda kunskaper i engelska
Som trafikledare arbetar du nära ditt team och trivs med att lösa uppgifter gemensamt. Du löser din arbetsuppgift på ett strukturerat sätt och har stort intresse för att hjälpa både kunder och kollegor. Du är stresstålig när det behövs och arbetar analytiskt innan du agerar i pressade situationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Arendal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: speditör, spedition, logistik, logistikkoordinator, transportplanering, flödesoptimering, flödesplanering, transport, transportering, transportplanerare, vägtransport, sjötransport, Göteborg, koordinering, container, containertransport, dispatcher, Trafikledare, Heltid,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!