Sommarjobb inom orderhantering och innesälj

Sommarjobb inom orderhantering och innesälj

Motiveras du av att arbeta med varierande uppgifter? Har du erfarenhet från ett kundorienterat yrke och söker ett meriterande sommarjobb?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag som varar under sommarmånaderna. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Brödernas.

Om företagetBrödernas är en väletablerad och en självklar aktör inom sin gren i livsmedelsbranschen. Sedan starten 1928 har kvalitet varit ett ledord i såväl produktionen som i övriga delar av verksamheten.

ArbetsuppgifterI denna tudelade roll arbetar du både som innesäljare och som ordermottagare. Som innesäljare följer du upp utesäljarnas samtal med kunder och hanterar administrationen kring deras order, där du också svarar på frågor från utesäljarna. Som ordermottagare har du kontakt med kunder främst via telefon men även mail, där du också administrerar fakturor och har kontakt med fraktbolag.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet inom ordermottagning eller annat kundorienterat yrke (meriterande)
  • God datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker tjänsten är öppen för förändringar och har en god anpassningsförmåga. Du har viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är vidare duktig på att hålla och skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera rätt saker under hög arbetsbelastning.

Övrig information
Start: V.26
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: orderadministration, administration, orderadministratör, administratör, ordermottagare, orderhandläggare, innesälj, sälj, handläggare, orderläggare, ordersupport, support, order, livsmedel, delikatess, deli, chark, sommarjobb, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!