Sommarjobb inom orderhantering och innesälj

Sommarjobb inom orderhantering och innesälj

Motiveras du av att arbeta med parallella uppgifter och områden samtidigt? Har du erfarenhet från ett kundorienterat yrke och söker ett meriterande sommarjobb?

Om företagetBröderna & Deli är väletablerat och en självklar aktör inom sin gren i livsmedelsbranschen. Eftersom de är ett anrikt företag har de kvalitet som ett ledord i såväl produktionen som i övriga delar av verksamheten.

ArbetsuppgifterI denna tvådelade roll arbetar du både som innesäljare och som ordermottagare, med en arbetsfördelning som är på ungefär 50 % per roll. Som innesäljare följer du upp utesäljarnas samtal med kunder och hanterar administrationen kring deras order, där du också svarar på frågor från utesäljarna. Som ordermottagare har du kontakt med kunder främst via telefon men även mail, där du också administrerar fakturor och har kontakt med fraktbolag.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet inom ordermottagning eller annat kundorienterat yrke (meriterande)
  • God datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker tjänsten är öppen för förändringar och har en god anpassningsförmåga. Du har viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är vidare duktig på att hålla och skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera rätt saker under hög arbetsbelastning.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget är på heltid och sträcker sig under sommar månaderna.

Start: Juni
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: orderadministration, administration, orderadministratör, administratör, ordermottagare, orderhandläggare, innesälj, sälj, handläggare, orderläggare, ordersupport, support, order, livsmedel, sommarjobb, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.