Servicetekniker / verkstadstekniker / el

Servicetekniker / verkstadstekniker / el

Har du ett tekniskt intresse och drivs av att hitta lösningar på problem? Vill du utvecklas i en flexibel roll och har erfarenhet inom el? Du erbjuds en varierande roll där du får ta eget ansvar.

Om företagetKranpunkten AB är en ledande specialist inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien. Som specialist i deras egen nisch inom liftar, bygghissar, plattformar, hängställningar, teleskoplastare, truckar och tillhörande utbildningar har de sedan starten 1989 byggt upp stor erfarenhet och teknisk kompetens, där varje medarbetare ansvarar för att varje enskilt verksamhetsområde håller deras högt uppsatta kvalitetsmål. Kranpunkten AB är ett expansivt företag som präglas av en familjär, trygg och prestigelös arbetsmiljö.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker arbetar du i verkstaden på Kranpunktens depå i Sisjön samt ute på fält. Du utför felsökningar på bygghissar samt service, underhåll och reparation på Kranpunktens maskiner. Du felsöker och svarar på tekniska frågor från kunder och operatörer. Du arbetar självständigt på fält med både akuta ärenden samt planerade serviceuppdrag och erbjuds frihet under ansvar. Uppdragen sträcker sig från Karlstad till Varberg, där det i undantagsfall förekommer uppdrag som kan innebära övernattningar på annan ort.

Formella krav
  • Praktisk gymnasieutbildning, exempelvis fordonsteknisk
  • Kunskaper inom el
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Meriterande med tidigare erfarenhet som servicetekniker eller arbete med hissar
För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du är flexibel som person och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik. Du som söker tjänsten har en god kommunikativ förmåga och trivs i nära kontakt med kunder. Slutligen tror vi att du trivs med att arbeta självständigt, såväl som tillsammans med dina kollegor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Kranpunkten i Båstad har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Kranpunkten en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kranpunktens depå i Sisjön samt arbete på fält.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, elektriker, mekanik, tekniker, reparation, teknik, felsökning, resande tekniker, underhåll, fälttekniker, verkstad, verkstadstekniker, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.