Servicetekniker / underhållstekniker / fälttekniker

Servicetekniker / underhållstekniker / fälttekniker

Vill du ha ett fritt arbete där du får jobba med problemlösning? Som servicetekniker på Envac är du med och bidrar till en bättre miljö och en förbättrad livskvalitet i Göteborg.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Envac.

Om företagetEnvac är ett svenskt miljöteknikföretag som tillhandahåller modern avfallshantering genom att utveckla, leverera och underhålla underjordiska sopsugsanläggningar. Genom att leda utvecklingen i branschen och kontinuerligt förbättra systemen med nya lösningar bidrar Envac till hållbara samhällen runt om i världen. Globalt har företaget ca 800 anställda. Det svenska företaget Envac Scandinavia har drygt 100 anställda, av dessa jobbar ca 40 personer i Göteborg.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker är din huvudsakliga uppgift att utföra underhållsservice på sopsugsanläggningar. Detta innebär mekaniska servicejobb i bostadsområden runt om i Göteborgsområdet. Du har en servicebil och har därför möjlighet att utgå hemifrån. Du tillhör en grupp på sex servicetekniker och tre sopbilschaufförer som leds av en servicechef.

Formella krav
  • Praktisk bakgrund som exempelvis servicetekniker, mekaniker, elektriker
  • B-körkort
  • Obehindrad svenska i såväl tal som skrift
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med svetsning och/eller reglerteknik är meriterande
För att passa i rollen krävs det att du är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och har ett intresse för andra människors input. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper hos Envac. I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt för företaget, och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper. Envac Scandinavias medarbetare jobbar enligt förhållningssätt SER (Samarbete, Engagemang, Respekt) och vi ser gärna att dessa värderingar är lika självklara även för dig.

Övrig information
Start: Enligt övrenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, underhållstekniker, fälttekniker, underhållsmekaniker, tekniker, mekanik, underhåll, service, teknik, svagström, c-körkort, lastbilskort, yrkeskompetensbevis, YKB, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!