Servicetekniker / underhållsmekaniker / resemontör

Servicetekniker / underhållsmekaniker / resemontör

Har du erfarenhet av servicearbete inom maskin och tycker du det är spännande att lära dig nya saker? Vill arbeta i en självständig och variationsrik roll? Då kan detta vara ditt nya jobb!

Om företagetFöretaget ingår i en väletablerad koncern och är en av Skandinaviens största leverantörer och uthyrare av byggrelaterade tjänster och produkter. De förser kunder inom bygg- och industribranschen med kranar då de förser sina kunder med brett utbud av kranar och bygghissar. Region Väst har kontor i Lindome och här ingår du i ett arbetslag om 20 medarbetare där företagskulturen präglas av en god gemenskap, flexibilitet och stort eget ansvar.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du med service, reparationer och förebyggande underhåll av olika typer av kranar och bygghissar. Arbetet sker främst i verkstaden i Lindome och du arbetar självständigt med maskinens delar så som hydraulik, mekanik och elektronik samt ansvarar för att säkerställa att arbetet är korrekt utfört. Därtill stöttar du kollegor på fält med monterings- och servicearbete vid behov. Inledningsvis kommer du att få en introduktion och stöttning av kollegor och du erbjuds löpande utbildning på maskinerna.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom underhålls- och reparationsarbete inom maskin eller liknande.
  • Körkort B
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande är arbetslivserfarenhet inom bygg och anläggningsbranschen
För att trivas i denna tjänst är du en person som tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmåga att ta beslut när det krävs, för att komma vidare i arbetet. Du har intresse för att hjälpa och samarbete med både kunder och kollegor och har lätt för att anpassa dig för gruppens och ser syftet med helheten. Vidare motiveras du av få saker att hända där du har en lösningsfokuserad inställning för att slutföra de arbetsuppgifter du har åtagit dig.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt GFL

Hyrrekrytering innebär att du initialt har en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, underhållsmekaniker, mekaniker, reparatör, mekanik, hydraulik, el, elektronik, kran, byggnadskran, mobilkran, ställkran, hiss, fordon, truck, entreprenadmaskin, anläggningsmaskin, lift, verkstad, industri, underhåll, reparation, tekniker, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.