Servicetekniker till framgångsrika STILL!

Servicetekniker till framgångsrika STILL!

Har du grundläggande kunskap inom mekanik och ett stort intresse för fordon? Är du en problemlösande person som alltid vill prestera på topp och leverera högklassig service? Här erbjuds du möjlighet att starta din karriär tillsammans med STILL!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att STILL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och STILL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSTILL är ett internationellt bolag som är av de ledande leverantörerna inom truckar och intralogistiksystem. De tillgodoser deras kunder med helhetslösningar inom logistiksystem som bland annat truckar, lagerutrustning, programvara, tjänster och service. STILL söker nu en servicetekniker som ska förse deras kunder med service, reparation och underhåll av truckar hos kund i Tuve i Göteborg.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du med underhåll, felsökning och reparation av truckar i fabrikens verkstad. Du kommer tillhöra en arbetsgrupp på nio personer som tillsammans ansvarar för att fabrikens 400 truckar ska fungera som planerat. Planerad service genomförs månadsvis för att minska risken för oplanerade driftstopp och vid akuta ärenden hanterar du felsökning och reparation av truck ute i fabrik. Du arbetar självständigt med maskinens alla delar och vid mer avancerade felsökningar används dator som verktyg. Arbetet är variationsrikt och du har många sociala kontaktytor så som kollegor i verkstaden och truckförare. Inledningsvis kommer du att få en introduktion och stöttning av kollegor på plats.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasialutbildning inom mekanik, tunga fordon, verkstad eller motsvarande
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska
  • Meriterande med eltekniska kunskaper
Som person tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och du förstår vikten av att vara noggrann och ordningsam då du är mån om att göra ett bra arbete.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, verkstadstekniker, underhåll, reparation, service, truck, verktyg, reparera, montör, mekaniker, el, verkstad, heltid, Göteborg, Tuve
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!