Servicetekniker / fälttekniker till SWARCO

Servicetekniker / fälttekniker till SWARCO

Är du tekniskt lagd och tycker om att arbeta praktiskt? Vill du arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant vad gäller ny teknik? Här erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får arbeta med engagerade kollegor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SWARCO.

Om företagetSWARCO är en österrikisk privatägd koncern med huvudkontor i Wattens/Innsbruck och finns representerade i mer än 80 länder. Deras fokus är på intelligenta system för trafikmarknaden och verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. SWARCO Sverige AB är idag ca 110 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Deras kunder är främst Trafikverket, kommuner, kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum. De arbetar både med större projekt, installationer och eftermarknadsservice.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker utgår du från kontoret i Krokslätt men spenderar majoriteten av tiden ute på fältet i Västra Götalandsregionen. Du ingår i ett team om åtta andra tekniker inom samma område och gruppen hanterar trafiksignaler, motorvägsystem, tunnlar, digitala skyltar och parkeringsanläggningar. Du arbetar med felsökning, service, underhåll och installationer. Samtliga servicetekniker startar dagen tillsammans på kontoret för att sedan åka ut på sina tilldelade ärenden. Inledningsvis får du en gedigen introduktion i företagets system och produkter och på sikt möjlighet att specialisera och lära dig mer.

SWARCO erbjuder sina kunder service dygnet runt vilket innebär att du arbetar under beredskap samt ibland nattetid.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning med fördel inom el eller teknik
  • Kunskap inom el
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som tekniker inom exempelvis el, passersystem eller larm
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • B-körkort
För att trivas och lyckas i rollen har du ett tekniskt intresse och är praktisk lagd. Trafiksäkerhet går alltid före stress, därför är det viktigt att du har tålamod och att du är noggrann i ditt arbete. Vidare är det viktigt för dig att leverera arbete av god kvalité. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Vidare arbetar du i en händelsestyrd roll och kan flexibelt hantera omprioriteringar under arbetsdagen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicettekniker, tekniker, fälttekniker, installation, underhåll, el, larm, passersystem, trafiksignal, parkeringssystem, motorvägsystem, digitala skyltar, heltid, Göteborg, Västra Götalandsregionen,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!