Servicetekniker / fälttekniker / mekaniker

Servicetekniker / fälttekniker / mekaniker

Trivs du som bäst när du får arbeta praktiskt och använda din bredd av tekniska kunskaper? Vi söker nu dig som vill arbeta med ny teknik i en innovativ miljö där du får möjlighet att växa med frihet under ansvar.

Om företagetBravura hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Vi hjälper flera företag att rekrytera servicetekniker där vi kommer att presentera flera möjligheter för dig utifrån dina intresseområden och erfarenheter.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker arbetar du med montering, service och reparation av maskiner där du utför arbetet i verkstad och på plats hos kunder. Du arbetar brett med maskinernas olika byggdelar, såsom elektronik och hydraulik, där du använder både verktyg och dator för att utföra arbetet. Du ansvarar även för att dokumentera och rapportera dina uppdrag internt. Som servicetekniker erbjuds du ett varierande arbete, där ingen dag är den andra lik och du har stora sociala kontaktytor, då du är i kontakt med kunder och andra aktörer i arbetet. Du kommer att utgå ifrån verkstaden och arbetar i Göteborg med omnejd. Inledningsvis får du gedigen introduktion och stöttning av kollegor med lång erfarenhet för möjligheten att sedan utvecklas till andra roller.

Formella krav
  • Teknisk utbildning på gymnasial eller eftergymnasial nivå inom maskinteknik, fordon, elteknik eller liknande.
  • Grundläggande datorkunskaper
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska
  • Meriterande är erfarenhet från service, reparation och felsökning av tunga fordon samt C- och/eller CE-körkort
Vi söker dig som har en vilja och förmåga att driva ditt egna arbete framåt samt kan be om hjälp när det krävs. Du trivs med frihet under ansvar och får ofta höra att du är en pålitlig person. Eftersom du arbetar ute hos kund är det viktigt att du har förmåga att strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera lösningar på bästa sätt. Vidare trivs du i kontakt med nya människor och har vilja att anstränga dig för att hjälpa kunder och kollegor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Vi kommer att starta upp flera uppdrag i augusti inom området.
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, fälttekniker, fältmekaniker, verkstadsmekaniker, verkstadstekniker, mekaniker, maskin, entreprenadmaskin, service, felsökning, fordon, reparation, underhåll, el, hydraulik, mekanik, oljebyte, utrustning, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.