Servicetekniker / Serviceingenjör till MTS Systems

Servicetekniker / Serviceingenjör till MTS Systems

Är du redo för att ta nästa steg i karriären? Har du ett intresse inom teknik och vill arbeta i en innovativ samt internationell miljö? MTS Systems Norden söker nu en serviceingenjör till deras nordiska team!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos MTS Systems.

Om företagetMTS Systems är ett globalt, branschledande företag som tillverkar avancerad utrustning för att utveckla snabbare och mer effektiva produkter för sina kunder. Genom deras expertis utför de kalibrering och optimering på utrustningen för att öka prestandan och tillförlitligheten. Företagets kunder är marknadsledande inom flertalet branscher, både på en nationell och internationell nivå, exempelvis inom fordonsindustrin. Genom att bli en del av MTS får du tillgång till de senaste verktygen och teknikerna, tillsammans med stöd från kollegor som brinner för sitt arbete. På MTS Systems råder en dynamisk kultur som erbjuder många sätt att utöka din kunskap och främja din karriär. Du tillhör det nordiska dotterbolaget MTS Systems Norden som idag är ett team på 12 personer och hanterar försäljning, service och installation av deras utrustning i Norden och Baltikum. Då det är ett globalt företag kommer du få möjlighet att besöka fler av MTS kunder i världen. Vidare erbjuder MTS Systems sina medarbetare konkurrenskraftiga villkor och attraktiva förmåner.

ArbetsuppgifterI rollen som serviceingenjör utför du underhåll, kalibreringar, felsökning och reparationer samt tekniskt stöd på företagets utrustning. Du tilldelas kunder där du sedan ansvarar för att planera och genomföra uppdrag. Till din hjälp har du kollegor och deras planeringsverktyg. Du ansvarar för kunddialogen som sker via telefon och mail. Uppdragens längd och karaktär varierar, där ett serviceuppdrag vanligtvis tar 2-4 dagar att slutföra. Efter ett uppdrag ansvarar du för att slutföra och rapportera utfört arbete direkt till kund. Du samarbetar tätt ihop med fyra andra serviceingenjörer och vid behov utförs uppdrag tillsammans.

I tjänsten uppskattas 50-60 övernattningar per år där du utför arbeten hos kunder främst inom Norden men även till Baltikum. Du utgår från Göteborgskontoret och/eller från ditt hemmakontor. Utöver dina kollegor i Sverige kommer du ingå i ett multinationellt team med mycket glädje. Som stöd har du deras högt kvalificerade team i Europa och USA. Vid start får du en gedigen introduktion i form av mentorskap och en grundlig utbildning av deras produkter som delvis sker i deras fabrik i USA.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom teknik, el eller liknande
  • Arbetslivserfarenhet av service och underhåll av teknisk utrustning inom el, hydraulik och mekanik
  • God systemvana och kunskap i Microsoft Office
  • Flytande kunskaper i svenska och obehindrade kunskaper i engelska
  • B-körkort
Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare är du noggrann och förstår vikten av ordning där du är uppmärksam på detaljer och lämnar inget ogjort. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt samt ber om hjälp när det krävs. Eftersom du har daglig kontakt med kunder och kollegor trivs du med att arbeta i en social miljö där du har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, service, kalibrering, felsökning, underhåll, flexibelt, internationell, utrustning, servicetekniker, serviceingenjör, el, elektronik, hydraulik, mekanik, system, fordon, verktyg, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!