Servicetekniker / Fälttekniker / Underhållstekniker till Corob Scandinavia

Servicetekniker / Fälttekniker / Underhållstekniker till Corob Scandinavia

Vill du arbeta med frihet under ansvar? Trivs du med kundkontakt och är tekniskt intresserad? Du erbjuds en tjänst hos Corob Scandinavia som satsar på sina anställda.

Om företagetCorob Scandinavia är en världsledande leverantör av färgbrytningsutrustning. De har huvudkontor i Italien, är etablerade i Norden sedan 1998 och arbetar med både försäljning och service av maskiner. Företaget har lokalt placerade tekniker och söker nu en ny medarbetare till deras verksamhet i region Väst.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker ansvarar du för installation, service och reparation av företagets produkter. Du hanterar även leverans och beställningar av reservdelar. Rollen innebär att du förfogar över en firmabil och utgår från din bostad, med full kontroll över hur du skall lägga upp dina arbetsveckor. Arbetet innefattar både planerad och akut service av produktsortimentet. Vidare arbetar du med kundkontakt över telefon och mail, där du informerar kunden om pågående arbete samt besvarar tekniska frågor. Som nyanställd får du en gedigen introduktion.
Majoriteten av dina resor i tjänsten är över dagen och uppåt 15 övernattningar per år är att räkna med. Även mindre projektjobb i andra länder kan förekomma.

Formella krav
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med praktisk inriktning
  • Du har god datorvana, gärna med grundläggande kunskap inom både hårdvara och Windows operativsystem
  • B-körkort
  • Det är meriterande med erfarenhet av svagström och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en vilja och förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du trivs med frihet under ansvar får ofta höra att du är en pålitlig person. Du är engagerad och du är mån om att slutföra de arbetsuppgifter du påbörjat. Vidare trivs du i kontakt med nya människor och du har lätt för att anpassa dig utefter de förutsättningar som finns.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, tekniker, färgbrytning, kompressorer, maskinunderhåll, underhåll, service, tekniker, windows, underhåll, underhållstekniker, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.