Servicetekniker / Fälttekniker / Tekniker till Miele

Servicetekniker / Fälttekniker / Tekniker till Miele

Har du tidigare arbetat som servicetekniker och söker ett nästa steg i din karriär? Hos Miele erbjuds du en varierande och spännande tjänst där du får möjlighet att växa och utvecklas mot privat- och företagskunder!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Miele.

Om företagetMiele, med huvudkontor i Tyskland, är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat 1899. Miele är en internationell koncern, verksam i 47 länder, med drygt 19 500 anställda. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet och teknik. "Immer Besser", fritt översatt "Alltid bättre", speglar de kärnvärden som Miele har haft ända sedan företaget grundades: Att ständigt sträva efter att åstadkomma något bättre. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 115 medarbetare.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker arbetar du med dagliga serviceärenden primärt ute hos Mieles privat- och företagskunder i Göteborgsregionen med omnejd. Du genomför installationer av Mieleprodukter samt akut och förebyggande underhåll på utrustningen. Uppdragen skiljer sig i karaktär men innehåller exempelvis felsökning, reparationer och uppgraderingar. Du utgår från hemmet i egen servicebil. Din dag planeras i förväg och uppdragen kan variera i antal under dagen. Ibland kan schemat prioriteras om när akuta ärenden uppstår vilket kräver att du är flexibel. Oftast arbetar du själv hos kund men det förekommer även gemensamma kunduppdrag med kollegor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieexamen med fördel inom teknik
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som servicetekniker
  • Goda kunskaper i el
  • Dator- och systemvana då många ärenden hanteras i digitala lösningar
  • B-körkort är krav
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av vitvarubranschen
För att lyckas i rollen som servicetekniker är du som person uppmärksam och tillmötesgående med ett stort intresse för att hjälpa kunder. Du sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar i enlighet med Mieles höga servicestandard. Du tar stort ägandeskap och ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att de blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Du är flexibel och ser inga problem med att dagens schema kan bli omprioriterat för mer akuta behov. Du är öppen för förändringar och trivs i en dynamisk miljö där dagarna skiljer sig åt. Du är även noggrann i ditt arbete och har förmågan att bli uppmärksam på detaljer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgår från hemmet, Göteborgsregionen med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, fälttekniker, fältservicetekniker, resande tekniker, teknik, Miele, vitvaror, hushållsprodukter, köksprodukter, vitvarubranschen, installatör, installationer, felsökning, uppgraderingar, Göteborg, heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!