Servicekoordinator / Fordonstekniker / Operations assistant

Servicekoordinator / Fordonstekniker / Operations assistant

Har du praktisk erfarenhet av tyngre fordon och är redo att ta nästa kliv i karriären? Trivs du i en varierad roll där du både får arbeta i nära samarbete med verkstaden och samtidigt får användning av ditt sinne för service? Vi söker nu en Operations assistant till ett europeiskt marknadsledande företag inom uthyrning, leasing, underhåll och försäljning inom transportbranschen.

Om företagetFöretaget är ett av Europas ledande tjänsteleverantör inom uthyrning av transportutrustning för exempelvis trailers och lastbilar. De finns i 16 olika länder med huvudkontor i Amsterdam. Det svenska huvudkontoret ligger i Helsingborg. På plats i Göteborg arbetar idag drygt 20 personer, uppdelat på två verkstäder. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare. Företaget erbjuder dig bland annat utvecklingsmöjligheter samt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen som Operations Assistant är en av dina huvudsakliga uppgifter att ta emot trailers när de lämnas in. Du har vidare hand om in- och utcheckning av trailers, planering kring upphämtning av nya trailers i hamnen samt planering av besiktning på trailers. I rollen har du både externa och interna kontaktytor, främst kunder, verkstadsansvarig i Göteborg och kundserviceavdelningen som är placerad i Helsingborg. Rollen består till hälften av administrativt arbete på kontoret och till hälften av praktiskt arbete nära företagets trailers. Din närmsta chef är Operations Manager och sitter i Helsingborg, där du kommer att fungera som personens förlänga arm i Göteborg. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider med viss möjlighet till flextid.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av tekniskt arbete, gärna med mekanik och/eller med tunga fordon
  • God dator- och systemvana
  • C-körkort är ett krav
  • Arbetslivserfarenhet från trailerbranschen är starkt meriterande
Vi söker dig som har kunden i fokus och gärna gör det lilla extra för att leverera god service. Du trivs i en dynamisk miljö och ser möjligheter i förändringar. Vidare tar du ansvar för dina uppgifter och kan självständigt strukturera ditt angreppssätt för att komma framåt i dina processer. Slutligen tror vi att du motiveras av att få sätta igång nya projekt och kan driva ditt arbete på egen kraft.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos företaget. Bravura och företagets önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, mekaniker, mekanik, el, trailer, hydraulik, lastbil, tunga fordon, transport, verkstad, sälj, försäljning, service, kund, underhåll, uthyrning, leasing, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.