Serviceadministratör / Administratör / Systemhandläggare

Serviceadministratör / Administratör / Systemhandläggare

Trivs du i en administrativ roll där du får ta eget ansvar? Är du därtill en ordningsam och noggrann person som uppskattar att arbeta i olika system? Då kan rollen som Serviceadministratör hos Consilium Safety vara något för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Consilium Safety. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetConsilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektering inom marin, olja & gas, transport och byggsektorn. Företaget grundades 1912 med fartloggar och idag är de ett internationellt företag som drivs av innovation. Med 64 kontor i 55 länder erbjuder fr en dynamisk och internationell arbetsmiljö där du kommer att arbeta nära ett team som arbetar för att uppnå verksamhetens övergripande vision.

ArbetsuppgifterI rollen som serviceadministratör kommer du att migrera genomförda serviceärenden till ett nytt system. Där kontrollerar du att ärendena innehåller tillräcklig information gällande utfört arbete, material och resekostnader. Till en början kommer du även ansvara för handläggning gällande kundinformation för att kunna skicka ut faktureringsunderlag.

Du får en utbildning på ca 1 vecka när du börjar tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har en fullständig gymnasieexamen
  • Goda systemvana och datorkunskaper
  • Meriterande med kunskap i Microsoft Dynamics 365
  • Goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt
För att lyckas i rollen ser vi att du är en nyfiken person som motiveras av att sätta i gång och driva saker framåt, som person ser vi att du alltid strävar mot att leverera goda resultat. Du är noggrann och säkerställer så att ditt arbete blir korrekt. Du drivs av att ta egna initiativ och säkerställa en god service mot företagets kunder. Slutligen trivs du med att arbeta tillsammans med andra kollegor och brinner för problemlösning. Givet att du samarbetar tätt med ditt team är det viktigt att du uppskattar och förstår vikten av god kommunikation, transparens och ärlighet mot varandra.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!