Senior systemutvecklare / fullstack / webb

Senior systemutvecklare / fullstack / webb

Vill du arbeta i ett produktbolag där du har inflytande över ditt arbete? Motiveras du av delaktighet och gemenskap? Här ges du möjlighet att vara en del av ett team med ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor samtidigt som du erbjuds ett utmanande och meningsfullt arbete.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget är ett väletablerat och stabilt tillväxtföretag som sedan 1994 har erbjudit en unik tjänste- och produktportfölj inom de tre produktområdena konsulttjänster, utbildningar och IT-lösningar. Produktområdet IT-lösningar innefattas av en webbaserad produkt som effektiviserar hantering av dokument, projekt och ärenden. Här tar du del av en platt organisation och en arbetskultur präglas av en prestigelös inställning och en hjälpsam attityd. Företagets huvudkontor finns i Göteborg och du finner även kontor i Stockholm och Malmö.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare är du delaktig i utveckling, testning och underhåll av företagets webbaserade produkt inom produktområdet IT-lösningar. Du ingår i ett väletablerat team där ni arbetar agilt med att skapa en användarvänlig och flexibel produkt. Här är kommunikation i fokus och ni strävar efter att möta kundernas behov. Teamet utmärks av en framåtanda, ödmjukhet, det är högt i tak och du får möjlighet vara delaktig och driva initiativ. Detta är en roll för dig som är engageras och motiveras av att arbeta med förvaltning och utveckling av företagets produkt som bygger på C#, ASP.Net, MS SQL Server, Angular och Javascript.

Formella krav
  • Avslutad Högskoleutbildning inom programmering
  • Lång erfarenhet av C# och .Net
  • Kunskap och erfarenhet inom asp.net, Angular, TypeScript, JavaScript, SQL server och EntityFramework
  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till dina kollegor och ser ett värde i att samarbeta och att hjälpas åt i teamet. Du är noggrann och har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Vidare tycker du att det är stimulerande att vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner och räds inte att ta nya initiativ.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutveckling, systemutvecklare, fullstack, web, programmering, C#,.Net, asp.net, Angular, TypeScript, JavaScript, SQL server, EntityFramework, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!