Senior Sales Executive - Nordics till tech start up!

Senior Sales Executive - Nordics till tech start up!

Har du erfarenhet av försäljning på en komplex nivå och vill vara med och bygga upp försäljningsavdelningen på ett av Göteborgs hetaste start-up inom SaaS? BusinessWith söker dig som trivs i en entreprenöriell miljö där tempot är högt och fokus är framåt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BusinessWith.

Om företagetBusinessWith är mitt i en spännande tillväxtresa och de vill förändra hur företag köper in system idag. Deras strävan till att digitalisera och förenkla en annars kostsam och tidskrävande process har givit stor framgång, och de jobbar idag med några av världens största systemleverantörer så väl som nya innovativa SaaS-bolag. BusinessWith är idag Skandinaviens största digitala plattform för företag som ska köpa system och SaaS-lösningar.
Det är roligt att jobba med en stark produkt i tillväxt, men utan ett otroligt team hade inget av detta varit möjligt. De har idag ett team på 5 personer med målet att utöka till 10 under 2023. Bolaget är entreprenörsdrivet där alla jobbar nära och hjälper varandra, med högt i tak och stark framåtanda. De letar nu efter vår sjätte anställde som vill kliva in i rollen som Senior Sales Executive för att driva bolagets försäljning framåt, med goda möjligheter att bli ansvarig för hela bolagets försäljning i takt med att bolaget växer. De är i en internationell expansion vilket resulterar i att du kommer att få möjlighet till att göra internationella affärer.

ArbetsuppgifterI rollen som Senior Sales Executive hos BusinessWith kommer du rakt in i en spännande tillväxtresa där du kommer driva försäljning framåt. Detta är en strategiskt viktig rekrytering för BusinessWith. Är du rätt person är ambitionen att du i takt med att bolaget växer kommer ansvara över bolagets försäljning, i en roll som Head of Sales även sitta med i ledningsgruppen.
Ditt primära ansvarsområde blir att aktivt arbeta för att bygga bolagets kundbas och utöka den från där dem står idag. Ditt fokus blir B2B försäljning där du arbetar med nya och befintliga kunder, där du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering, mötesbokning, utföra möten och avtalsförhandling samt signering. Därefter lämnas kunder över till Customer Success Manager som i sin tur hanterar kunden du sålt in och on-boardingen. Du blir kommersiellt ansvarig för dina egna kunder och jobbar gemensamt med Customer Success för att förlänga och utveckla dina kunder.
Du kommer arbeta mot kunder inom SaaS och systembranschen. Därför är det viktigt att du har god förståelse för komplex försäljning som involverar flera kontaktytor, tydlig processhantering och lyhördhet gentemot kund. Du har enkelt att bilda dig en förståelse för de utmaningar SaaS-bolag står inför idag. Slutligen agerar du ansiktet utåt för BusinessWiths kunder och har nära kontakt med viktiga beslutsfattare hos kund. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv kopplat till att göra affärer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 3 års arbetslivserfarenhet av en roll som Account Executive, Account Manager eller liknande där du kan visa ett positivt track record
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Erfarenhet från SaaS-bolag och arbetat mot internationella kunder är meriterande
  • Kunskap i ytterligare nordiskt språk meriterande
Vi letar efter dig som vill ta ansvar och vara med på en tillväxtresa. Du förväntas vara engagerad och bidragande i affären tillsammans med ett driv och en vilja att utvecklas in i rollen. Du är kommunikativ och lyhörd gentemot dina kunders behov samtidigt som du är driven och målmedveten när det kommer till att göra affärer. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Då du arbetar med ett helt nytt tekniskt system ser vi att du är lättlärd och nyfiken inför att ständigt utvecklas i din roll. Vidare ser vi att du är en person som enkelt kan skapa struktur och ordning i ditt arbete för att kunna arbeta effektivt. Slutligen så gillar du utmaningen i att arbeta på ett snabbväxande och innovativt bolag.

Övrig information
Start:Enligt överenskommelse
Plats:Göteborg
Lön:Lön: Enligt överenskommelse, fast + provision/bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: SaaS, Startup, B2B, Account Executive, Account Manager, Sales Team Lead, försäljning, Sales Manager, Göteborg, Senior Sales Executive
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!