Senior Digital Specialist / Digital Marketing / Google Ads

Senior Digital Specialist / Digital Marketing / Google Ads

Lockas du av datadriven marknadsföring? Drivs du av innovation och teknik i samband med nära kundkontakt? Här erbjuds du att vara med på en spännande tillväxtresa på ett bolag i framkant.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget verkar inom digital marknadsföring och hjälper sina kunder att optimera deras verksamhet genom datadriven marknadsföring. Visionen är att genom innovativ marknadsföringsteknologi och dataanalys ta kundernas marknadsföringskampanjer och strategier till nya nivåer. Kulturen på företaget genomsyras av en familjär känsla där arbetsplatsen handlar om ett ställe att träffas och utvecklas på tillsammans. Företaget befinner sig i en stark tillväxtfas och idag arbetar över 350 medarbetare i bolaget.

ArbetsuppgifterSom Digital Specialist arbetar du med att analysera data och utvärdera pågående marknadsföringskampanjer för kunder. Du analyserar olika typer av kampanjer på plattformar så som Google och Facebook Ads, för att utvärdera hur de presterar och föreslår förändringar i syfte att optimera kampanjerna. Utöver detta sätter du upp nya kampanjer och tillvägagångssätt för att öka genomslagen i marknadsföringen. Du ansvarar för att driva kundprojekt framåt och har direktkontakt med kund genom digitala möten och kommunikationsplattformar.

På kontoret i Göteborg arbetar du i projektform tillsammans med dina kollegor för att säkerställa att ni nyttjar de senaste tekniska verktygen och tillvägagångsätten i era kundsamarbeten. Som Digital Specialist arbetar du i en föränderlig bransch där kunskapsutbyte är en stor del av det interna arbetet, vilket du gör genom att dela med sig av insikter från olika kundprojekt i forum som frukostmöten och workshops. Du erbjuds en gedigen introduktion till företaget och deras tjänsteutbud med en tydlig utvecklings- och utbildningsplan.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av projektledning inom digital marknadsföring
  • Eftergymnasial utbildning i relevant område, som systemvetenskap och/eller digital marknadsföring
  • Kunskap i Google Ads, Facebook Ads och Google Analytics
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Meriterande med tidigare vana av att arbeta agilt enligt SCRUM-metodologin och med verktyg som Jira, eller motsvarande
  • Mycket goda kunskaper i engelska, meriterande med kunskaper i svenska
Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor. Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera innovativa lösningar. För att trivas i rollen ser vi att du har förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare, tillsammans med dina kollegor. Som person är du nyfiken och mån om att ständigt utvecklas.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Marknadsföring, marketing, digital marketing, digital specialist, data driven, performance, target ad, marketing strategy, Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics, Excel, agil. SCRUM, Jira, sprint, project lead, projektledning, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!