Senior Business Intelligence Konsult till Drake Analytics

Senior Business Intelligence Konsult till Drake Analytics

Vill du jobba i en entreprenörsdriven kultur som även präglas av att vilja ha roligt på jobbet? På Drake Analytics får du en tongivande roll i ett starkt bolag inom BI.

Om tjänstenI rollen som Senior Business Intelligence Konsult får du en utvecklande roll med ansvar för kundrelation såväl som för leverans av teknisk lösning. Du arbetar tillsammans med engagerade BI-kollegor med stor erfarenhet och nätverk som du i din roll kan dra nytta av. Vidare hjälper du Drakes kunder att bli datadrivna på alla nivåer, så att tillgång till data och analysmöjligheter av data genomsyrar hela verksamheten. Du får ta en tongivande roll och utvecklas inom Business Intelligence och Advanced Analytics, och ges även möjlighet till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal utveckling. Du arbetar som konsult med moderna BI-plattformar och verktyg i ett företag som expanderar och strävar efter att jobba med den senaste tekniken och de mest utmanade uppdragen.

Om företagetDrake Analytics är ett starkt bolag inom BI med hög tillväxt, bolaget har två år i rad fått utmärkelsen Gasell-företag.

Drake Analytics hjälper organisationer att lösa komplexa affärsproblem med strategisk användning av data. Företaget täcker alla aspekter av Data Analytics med mer än 25 Business Intelligence-konsulter i Stockholm, Linköping och Jönköping. Nu söker företaget dig som vill följa med på Drakes fortsatta tillväxtresa som Senior Business Intelligence Konsult.

ArbetsuppgifterI rollen som Senior Business Intelligence Konsult arbetar du i en rolig och omväxlande roll. Du ingår i olika projekt där du arbetar nära Drakes kundföretag för att leverera innovativa tekniska lösningar. Du bygger på egen hand datavisualisering och analysverktyg för kundens verksamhet med stöttning från kompetenta och likasinnade kollegor. Du är delaktig i hela processen, från rekommendation av vilka mätningar verksamheten behöver, projektplanering, utveckling, driftsättning och utbildning av användare, till support och underhåll.

Du får även möjligheten att specialisera dig inom utvalda tekniker och tillsammans med dina kollegor arbeta för att fortsätta inspirera, lösa problem och utveckla Drakes tjänsteutbud.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har minst ett par års erfarenhet av att arbeta inom Business Intelligence/Data Analytics
  • Erfarenhet av att arbeta med en molnplattform, exempelvis Google, Amazon eller Microsoft
  • Erfarenhet av att arbeta som konsult
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Meriterande:
* Erfarenhet av att arbeta med Qlik, Tableau eller PowerBI

Vi tror att du är en person som arbetat med BI ett par år och har en förståelse av hur bred denna kompetens är. Vi letar efter dig som tycker om att hitta lösningar på utmanande uppgifter och som inte räds för att fråga om hjälp när det behövs. Som person är du ansvarstagande, nyfiken och motiveras av möjligheten att utvecklas. Du trivs i sociala situationer och backar inte för att lyfta dina idéer och tankar för andra eller ge kundföretag råd om hur de på ett effektivt och smart sätt kan ta sin verksamhet till nästa destination. Därtill är du en lagspelare som uppskattar att dela dina kunskaper med andra och ser nyttan av att arbeta mot gemensamma mål. Utöver detta ser vi att du har ett genuint intresse för IT för att lyckas i rollen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: BI, BI utvecklare, beslutsstöd, konsult, beslutstödskonsult, Business Intelligence, Data Analytics, Moln plattformar, Cloud, google, Amazon, Microsoft, Qlik, PowerBI, svenska, engelska, Tableau, heltid, Drake, Drake Analytics, Stockholm, Jönköping, Linköping
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!