Saneringsarbetare / Underhållsarbete

Saneringsarbetare / Underhållsarbete

Har du ett tekniskt intresse och trivs med praktiska arbetsuppgifter? Har du dessutom truckkort och erfarenhet av att köra truck? Här erbjuds du att bli en del av en arbetsgrupp med god sammanhållning.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetFöretaget ingår i en väletablerad koncern och är en av Skandinaviens största leverantörer och uthyrare av byggrelaterade tjänster och produkter. De förser kunder inom bygg- och industribranschen med utrustning och maskiner. Region Väst har kontor i Lindome och här ingår du i ett arbetslag om 30 medarbetare där företagskulturen präglas av en god gemenskap, flexibilitet och stort eget ansvar.

ArbetsuppgifterI rollen som saneringsarbetare arbetar du med att rengöra och säkerställa skick och kvalitet på de verktyg och produkter som hyrs ut till kunder. Arbetet sker på verkstaden där du samarbetar med kollegor inom flera områden för att tillsammans prioritera och stötta i de olika processerna. Du ansvarar för att verktyg och redskap är sanerade inför kommande uthyrning och arbetar mot en tydlig tidsplan. Utöver detta dokumenterar du inkommande och utgående delar till och från verkstaden. Inledningsvis kommer du att få en introduktion med stöttning av kollegor. Detta är ett fysiskt arbete som innehåller lyft.

Arbetstiden är klockan 06.45-16.00 måndag till fredag.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom tekniskt område
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • B-körkort och Truckkort är meriterande
För att trivas i rollen är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt. Du ber om hjälp när det behövs, samtidigt som du har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare i arbetet. Vi tror att du som söker tjänsten har förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg, Lindome
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sanering, underhållsarbete, bygg, anläggning, tvätt, betong, mekanik, Lindome, heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!