SEM-specialist / Digital marknadsförare / Marknad

SEM-specialist / Digital marknadsförare / Marknad

Vill du arbeta inom marknad i en roll där du erbjuds ta stort ägandeskap för dina ansvarsområden? Har du erfarenhet av Search Engine Marketing och lockas du av att driva segmentet på ett företag som satsar på digitalisering? Vi söker dig till en tjänst som SEM-specialist till Witre Manutan.

Om företagetWitre Manutan är en helhetsleverantör inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor, som erbjuder allt företag behöver för att utrusta sin arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och med kunniga medarbetare som brinner för att hjälpa till, levererar de kompletta lösningar som skapar en bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet för deras kunder. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 2 000 medarbetare.

Witre Manutan Norden är under stark tillväxt och tar ständigt nya marknadsandelar. De söker nu dig som vill vara en del av utvecklingen framåt i en roll som SEM-specialist. Tjänsten är en rekrytering, där du anställs direkt av Witre Manutan. Här erbjuds du att verka i en internationell miljö på en arbetsplats med god sammanhållning. Eftersom du kommer att arbeta nära teamet i Frankrike får du också möjlighet att resa till Frankrike för att besöka dina kollegor där.

ArbetsuppgifterI rollen som SEM-specialist ansvarar du för utveckling och utförande av all marknadsföring inom kanalen SEM (Search Engine Marketing) på den nordiska marknaden. Du har ett stort ägandeskap inom området då du är specialisten inhouse, där du även har budgetansvar och ansvarar för att företagets nykundsrekrytering via SEM/SEO sker på ett effektivt sätt. Som SEM-specialist är analys, optimering och uppföljning återkommande uppgifter i ditt arbete och genom dina analyser hittar du nya sätt för att företagets ska nya målsättningar och ligga i framkant inom SEM/SEO.

Som SEM-specialist arbetar du nära andra kontor i Europa, däribland huvudkontoret i Frankrike. Vidare arbetar du nära säljorganisationen och du tillhör marknadsteamet, som består utav 15 medarbetare.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom marknad och/eller ekonomi
  • Du har flerårig arbetslivserfarenhet från en roll inom marknad, där du arbetat inom SEO (Search Engine Optimization) och SEM (Search Engine Marketing)
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Det är meriterande med kunskaper och certifikat inom Google Analytics och Google AdWords
Vi tror att du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och som har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter förändrade direktiv. Du har en stark analytisk förmåga och kan sätta dig in i komplexa problem som kräver att du tänker abstrakt och långsiktigt. Att arbeta i kontakt med andra ser du som motiverande och du trivs i en kommunikativ roll. Vidare har du god förståelse för affärsmässiga och finansiella principer och du utrycker dig väl i skrift.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: SEM-specialist, marknadsförare, marknad, marknadskoordinator, digital marknadsföring, SEM, utveckling, system, E-handel, digital, digitalisering, projekt, rekrytering, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.