Säljkoordinator / säljsupport till EcoRide

Säljkoordinator / säljsupport till EcoRide

Vill du jobba i en entreprenöriell miljö på ett växande företag som erbjuder en högaktuell och populär produkt? Trivs du i en koordinerande och administrativ roll där din känsla för service kommer väl till pass? Som säljkoordinator på EcoRide erbjuds du en bred och varierad roll som du har möjlighet att påverka och utvecklas inom.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos EcoRide.

Om företagetEcoRide grundades 2007 utifrån grundidén att ge allmänheten en enkel möjlighet att bidra till en bättre miljö genom att välja elcyklar framför bensindrivna fordon. De har etablerat sig som en trendsättare inom elcykelbranschen och har egna konceptbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö samt ett omfattande nätverk av auktoriserade återförsäljare runt om i Sverige, Norge och Danmark. På kontoret med tillhörande lager i Högsbo jobbar idag 10 personer och här blir du del av ett drivet gäng som har roligt tillsammans.

ArbetsuppgifterI rollen som säljkoordinator har du en central och viktig roll på företaget. En stor del av ditt arbete är att sammanställa och analysera orderflöden och lagersaldon och utifrån denna information identifiera trender och statistik gällande företagets försäljning som du sedan förmedlar till intressenter inom organisationen. Denna information ligger till grund för framtagning av försäljningsprognoser och planering av företagets verksamhet. Du arbetar nära försäljningsfunktionen och koordinerar och stöttar säljarna i de administrativa delarna av säljprocessen samt har direktkontakt med återförsäljare över mail och telefon. Då företaget är under tillväxt kommer din roll att utvecklas löpande och du har stor möjlighet att själv påverka utformningen av dina arbetsuppgifter.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service
  • Tidigare erfarenhet av en administrativ roll
  • Goda kunskaper inom Office-paketet, framförallt Excel
  • Körkort B
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Denna tjänst passar dig som trivs i en miljö som präglas av högt tempo och entreprenörsanda. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar och direktiv. Du har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter genom att driva dem vidare på ett självgående sätt. Du har också en analytisk förmåga samt trivs i en roll där du får ge service och stötta andra i deras dagliga arbete.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg (Högsbo)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljkoordinator, säljsupport, säljassistent, försäljning, service, administration, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.