Säljare till Satcube i Göteborg

Säljare till Satcube i Göteborg

Vill du bli en del av ett innovativt företag inom rymd-sektorn som genomsyras av en modern företagskultur? Lockas du därtill av chansen att utvecklas till en trygg säljare där du bygger globala kundrelationer med bland annat ABC News, CBS och FN? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Satcube.

Om företagetSedan Satcube grundades år 2007 har de varit pionjärer inom sin bransch och revolutionerat satellit-kommunikations-industrin med sin portabla satellit-terminal som möjliggör access till internet, oavsett var i världen man befinner sig. Oftast handlar det om kritiska situationer där man är i stort behov av uppkoppling såsom i öknen, i naturkatastrofer eller i kriget i Ukraina. Företaget befinner sig i en tillväxtfas och söker nu efter nya säljare till sitt team som kan bidra till att öppna nya dörrar på den globala marknaden.
Med huvudkontor i Göteborg och produktion i Karlstad finns det en tydlig förankring i Sverige, men det är på den globala marknaden som kundrelationerna skapas, etableras och utvecklas. Här blir du en del av ett sammansvetsat säljteam på 5 personer.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare erbjuds du en varierad tjänst med goda kompetensutvecklingsmöjligheter på sikt. Du äger affären från start till mål och erbjuder dina kunder helhetslösningar av både produkt och service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar nykundsbearbetning inom mediasektorn där du prospekterar, searchar, ringer kalla som varma samtal samt sätter upp behovsanalyser och tar kundmöten. Därtill är du med och presenterar och demonstrerar vid olika mässor runt om i världen - exempelvis i Dubai, Las Vegas eller Kenya. Då kunderna är globala aktörer som kräver noggrann och tidskrävande bearbetning kan säljcyklarna bli längre vilket ställer krav på tålamodet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du erhåller en kandidatexamen eller examen från yrkeshögskolor såsom IHM business school, Sälj och marknadshögskolan eller motsvarande
  • Meriterande med erfarenhet från B2B försäljning
  • Flytande kunskaper i engelska, i både tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du som söker är en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Du ger inte upp i första taget och lyckas alltid hålla uppe motivationen även när det är motigt. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är också i en sådan roll som du trivs bäst. Du fastnar inte heller här och nu, utan tar hänsyn till långsiktiga konsekvenser och anpassar ditt agerande utifrån det. Det här gör att du kan se samband och arbeta strategiskt för att kunna ta verksamheten till nästa nivå. Slutligen är du en nyfiken person med ett driv och en vilja att lära dig och utvecklas.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!