Säljare med tekniskt intresse sökes till Meusburger!

Säljare med tekniskt intresse sökes till Meusburger!

Är du en kommunikativ och driven säljare med teknisk bakgrund eller intresse? Vill du arbeta för marknadsledande Meusburger i en roll med frihet under ansvar?

Om företagetMeusburger-gruppen är en internationellt ledande tillverkare av högkvalitativa produkter för verktygs-, form- och maskinbygge. Deras ständigt tillgängliga sortiment gör Meusburger-gruppen till en stark och tillförlitlig partner i branschen. De hjälper sina kunder att göra hela förädlingskedjan hållbar och effektiv. Med sina produkter kan företag effektivt realisera formar, verktyg, maskiner och fixturer med korta genomloppstider och med en kontant hög kvalitet.

ArbetsuppgifterI rollen som Teknisk säljare arbetar du både befintliga och nya kunder inom industri- och tillverkningsbranschen runtom i Mellansverige. Du bokar möten och åker ut till kunder för att sälja företagets produkter, varvid innesäljarna i Österrike tar emot dina ordrar och återkommer med offerter. De vanligaste produkterna du säljer är stansverktyg och diverse komponenter. Arean du ansvara över sträcker sig från Göteborg till Stockholm där många av kunderna befinner sig i mellansverige.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Högskoleutbildning inom teknik (meriterande)
  • Erfarenhet som säljare, gärna med teknisk inriktning
  • Obehindrad svenska i tal och skrift samt engelska i tal och skrift.
  • Körkort
Vi söker dig som är kommunikativ, relationsbyggande och lyhörd. Allra helst har du en teknisk utbildning eller bakgrund, annars ett övertygande intresse för teknik. Du är prestigelös, självgående och vet att hårt slit lönar sig. Eftersom du är ansvarig säljare för mellansverige är du därtill en uthållig säljare som brinner för affären och kundrelationen.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Meusburger

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Mellansverige. Från Göteborg till Stockholm
Lön: Fast + bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Teknisk säljare, säljare, B2B, Account Manager, teknik, verktyg, komponenter, heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.