Säljare / Verksamhetskonsult

Säljare / Verksamhetskonsult

Har du erfarenhet av försäljning och drivs av att skapa affärsmässiga relationer? Har du dessutom ett intresse för affärssystem? Du erbjuds en roll där du får ta stort eget ansvar och arbeta i en kundnära dialog.

Om företagetPector arbetar med att stödja kunders affärsprocesser med effektiva informationssystem och har sedan 2006 arbetat med affärssystem från Visma, andra produkter relaterade till Visma samt egenutvecklade produkter. Pector är ett konsultbolag där deras roll gentemot kunden varierar från projektledare till utbildare och bollplank. För Pector är det viktigt att bibehålla en hög kompetensnivå där samtliga konsulter kontinuerligt får möjligheten att genomgå utbildningar ledda av Visma. Som säljande konsult hos Pector får du ta del av en trygg och stabil verksamhet samt ett team som präglas av stark gemenskap och en positiv företagskultur.

ArbetsuppgifterI rollen som säljande konsult arbetar du gentemot kund med att sälja lösningar och konsultuppdrag kopplat till affärssystem från Visma samt Pectors egenutvecklade produkter. Större delen av din tid spenderas ute hos kund och består av inledande kundbesök såväl som konsultuppdrag. Du arbetar gentemot små- och medelstora kunder i Göteborg där du fokuserar på att förstå kundens behov för att kunna hjälpa dem med rätt produkter. Konsultuppdragen består oftast av installation och utbildning av den produkt kunden behöver där du går igenom produkten och gör vissa kundspecifika anpassningar.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi
  • Erfarenhet av försäljning och/eller kundkontakt
  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
  • B-körkort och egen bil
  • Arbetslivserfarenhet inom ekonomi och erfarenhet av Visma SPCS är meriterande
Du som söker motiveras av att få sätta igång projekt, strukturerar själv ditt angreppssätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar på tills projekt är avslutade och har förmågan att upprätthålla din motivation trots bakslag. Din analytiska förmåga gör även dina processer mer effektiva och hjälper dig förstå kundens behov. Slutligen visar du stort intresse för andra och bygger på ett genomtänkt sätt relationer till andra människor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Konsult, säljare, verksamhetskonsult, försäljning, kund, kundkontakt, ekonomi, affärssystem, Visma SPCS, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.