Säljare / Account Manager / Transportsäljare

Säljare / Account Manager / Transportsäljare

Söker du en plats där du får utlopp för ditt driv i en platt organisation med många kontaktytor? Begoma erbjuder dig möjligheten att driva ditt eget försäljningsarbete där dina erfarenheter och idéer uppskattas.

Om företagetBegoma är ett familjeägt logistikföretag som erbjuder internationella transporttjänster med lastbil, järnväg, flyg, båt och container. Begoma är ett av Sveriges största privatägda logistikföretag med cirka 37 anställda och hanterar cirka 40 000 transportuppdrag per år. Företagets transporttjänster omfattar hela världen och bland deras kunder hittar man såväl de största exportföretagen som många mellanstora företag i Sverige och Europa. På Begoma sätts alltid kunden i fokus och de anställda arbetar efter kärnvärdena kompetens samt engagemang. De arbetar aktivt för att förbättra kvalitén på sina tjänster och för att erbjuda hållbara transportlösningar med så liten miljöpåverkan som möjligt.

På kontoret i Göteborg arbetar idag tre personer där du kommer att ha det främsta försäljningsansvaret. Begoma präglas av en familjär och öppen stämning där du uppmuntras att dela med dig av dina tankar och idéer.

ArbetsuppgifterSom säljare ansvarar du för att bearbeta och utveckla kundkontakten i Göteborgsregionen. Du driver en kontinuerlig dialog med större kunder samtidigt som du löpande arbetar med att hitta nya kunder att samarbeta med. Du utgår från kontoret i Göteborg och samarbetar med dina kollegor inom sälj och spedition för att hitta de bästa lösningarna för varje kund med skräddarsydda anpassningar. Tack vare din tidigare erfarenhet inom branschen och din affärsförståelse sätter du dig snabbt in i kundernas behov för att presentera en lösning som passar dem.

Din introduktion kommer att ske både i Göteborg och på huvudkontoret i Malmö där du har även har fortsatt stöttning från dina säljkollegor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna eftergymnasial utbildning
  • Du har erfarenhet från transport- och logistikbranschen samt erfarenhet av försäljning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande
  • Du har god datorvana och körkort B
Vi ser att du som söker är en person som motiveras av att göra affärer och se lösningar. Du är trygg i kontakten med nya människor och tvekar inte inför att slå det där extra samtalet för att skapa nya kontakter och affärsmöjligheter. Dina kundkontakter präglas av din förmåga att förstå dina kunders behov och du tillför energi både mot kunder och kollegor. Vidare trivs du med att arbeta med andra och delar gärna med dig av dina tankar och erfarenheter för att tillsammans skapa så passande lösningar som möjligt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Begoma. Bravura och Begomas önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, transportsäljare, speditör, AM, KAM, key account manager, transport, logistik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.