Säljare / Account Manager / B2B / Storkundssäljare till Bravura

Säljare / Account Manager / B2B / Storkundssäljare till Bravura

Är du en driven och tävlingsinriktad person som vill vidareutvecklas inom tjänsteförsäljning? Vill du göra framgångsrika affärer och skapa skillnad för både företag och människor? Då tror vi att detta är rollen för dig.

Om företagetBravura har utsetts till Gasellföretag sex år i rad och vi fortsätter vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår karriärsida!

ArbetsuppgifterSom Account Manager jobbar du specifikt med försäljning mot Bravuras potentiella och befintliga storkunder i Göteborgsregionen. Du arbetar med hela säljcykeln från prospektering, införsäljning och offerering till signerat avtal. Rollen innebär en hög aktivitet där du bokar och utför ett stort antal möten varje vecka med strategiska och operativa beslutsfattare. Utöver nykundsbearbetning innefattar rollen också på sikt förvaltning och vidareutveckling av befintliga kundsamarbeten.

Formella krav
  • Ett par års erfarenhet av tjänsteförsäljning, alternativt tidigare erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen
  • God affärsförståelse
  • Körkort B
För att trivas och bli framgångsrik i rollen tror vi att du är en driven och tävlingsinriktad person som får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Du bygger på ett genomtänkt sätt relationer till människor, visar intresse för andras perspektiv och är bra på att notera detaljer och personlig information. Vidare är du uthållig och handlingsinställd med förmågan att övertyga och förhandla. Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Göteborg
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, business, storkund, strategisk försäljning, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.