Säkerhetskonsult / Nätverkskonsult / Brandväggsspecialist

Säkerhetskonsult / Nätverkskonsult / Brandväggsspecialist

Vill du arbeta inom IT-säkerhet på ett globalt företag? Lockas du av att arbeta problemlösande och vill du utveckla dina tekniska kunskaper i en meriterande roll? Vi söker dig till en tjänst som säkerhetskonsult hos Cygate - Nordens ledande systemintegratör inom IT och telekommunikation.

Om företagetCygate är specialiserade inom systemintegration för IT och telekommunikation och har cirka 750 medarbetare på 21 orter i Sverige. De är en del av Telia Company och en molnleverantör med de högsta certifieringarna som erbjuder sina kunder skräddarsydda IT-tjänster. Kulturen präglas av starkt teknikintresse och en hög servicenivå och företagets medarbetare har djup teknisk kunskap inom IT-infrastruktur. Cygate söker nu en säkerhetskonsult till ett projektteam som arbetar på plats hos en av deras största kunder. Du blir en del av ett team som präglas av en god gemenskap och en vilja av att ständigt förbättras.

Denna tjänst är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Cygate.

ArbetsuppgifterSom säkerhetskonsult arbetar du med design, implementation och drift av säkerhetslösningar. Du arbetar on site hos en av Cygates största kunder, där du tillhör ett team med andra nätverks- och säkerhetskonsulter. Tillsammans ansvarar ni för att leverera ett välfungerande och säkert nätverk på global nivå. Du arbetar med incidenthantering, där du får in dina ärenden via ett ärendehanteringssystem. Som säkerhetskonsult arbetar du med djupare analys inom IT-säkerhet, bland annat gällande lastbalansering, brandväggar och VPN. Du är även delaktig i större förändringsprojekt som beställs av kunden, där din roll är att säkerställa en hög IT-säkerhet både under och efter den tekniska förändringen. Här erbjuds du att arbeta i en professionell miljö tillsammans med driva och kunniga kollegor i samma roll.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom nätverk och/eller IT-säkerhet, alternativt motsvarande kunskaper
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Arbetslivserfarenhet inom brandvägg, nätverk och/eller IT-säkerhet ses som starkt meriterande
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som motiveras att ta ägandeskap i dina uppgifter i en miljö där du förväntas strukturera och driva ditt arbete framåt. Du motiveras av att agera problemlösande och du har ett metodiskt angreppssätt när du löser dina ärenden. Vidare har du förmågan att tänka analytiskt och du trivs med att arbeta i kontakt med kollegor och kunder.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Cygate.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säkerhetskonsult, nätverkskonsult, brandväggsspecialist, brandvägg, nätverk, nätverkstekniker, tekniker, nätverkssäkerhet, säkerhet, IT, telekom, teknik, rekrytering, heltid, Cygate, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.