Resande servicetekniker till Cold Cut Systems!

Resande servicetekniker till Cold Cut Systems!

Söker du en variationsrik arbetsvardag där du arbetar både på fält hos kunder och i verkstad? Är du därtill en teknisk person som vill arbeta med en världsledande produkt? Hos Cold Cut Systems erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Cold Cut Systems har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Cold Cut Systems en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetCold Cut System är ett världsledande företag inom utveckling av skärsläckarsystem. Företagets slutkund är olika typer av räddningstjänstorganisationer och det finns idag 1200 skärsläckarsystem installerade i 45 olika länder. Utveckling och produktion sker i Cold Cut systems lokaler i Kungsbacka där du erbjuds möjligheten att arbeta med ett team av verkstadsmekaniker. Hos Cold Cut Systems leder ditt arbete till kunden effektivt kan släcka bränder vilket ökar säkerheten och förbättrar arbetsmiljön vid släckningsarbeten.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du med service, underhåll och montering av företagets skärsläckarverktyg som tituleras Cold Cut Cobra. Din vardag är variationsrikt där du utför en del av ditt arbete ute hos företagets kunder runt om i Sverige och en annan del i företagets verkstad i Kungsbacka. Hos kund arbetar du med underhåll, felsökning och reparation där du både tar emot och planerar in tillfällena hos kund självständigt. Vid behov genomför du enklare felsökningar via data. Därtill hanterar du flera uppgifter av administrativ karaktär där du exempelvis skapar dokumentation, offerter och faktureringsunderlag. Resterande tid arbetar du i verkstaden med montering, testkörning och packning av produkter.

Vid start ges du en gedigen introduktion där du få ta del företagets vision och produkt för att du väl ska kunna färdigställa företagsprodukter med hög kvalité. Cold Cut Systems ger dig möjlighet att vara en del av deras tillväxtresa och det finns goda möjligheter att utvecklas.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom mekanik, underhåll eller installation, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet eller studier inom elektronik
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska
  • Truckkort
Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kunder. Du motiveras av att hitta bra lösningar på tekniska problem. Vidare är det viktigt att alltid göra klart ditt arbete, hålla det du har lovat och upprätthålla rutiner. Som person är du hjälpsam du ställer upp för att andra oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicemontör, montör, teknik, tekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker, mekaniker, reparatör, produktionstekniker, räddningstjänst, skärbrandsläckare, skärsläckarsystem, mekanik, el, elektronik, hydraulik, verkstad, industri, installation, underhåll, reparation, tekniker, heltid, Kungsbacka
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!