Resande montör / Hissmontör / Fälttekniker

Resande montör / Hissmontör / Fälttekniker

Har du ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta i team? Trivs du som bäst med praktiska arbetsuppgifter och lockas av att arbeta ute på fält? På Kranpunkten får du möjlighet att utvecklas i en roll med eget ansvar.

Om företagetKranpunkten AB är en ledande specialist inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien. Som specialist i deras egen nisch inom liftar, bygghissar, plattformar, hängställningar, teleskoplastare, truckar och tillhörande utbildningar har de sedan starten 1989 byggt upp stor erfarenhet och teknisk kompetens, där varje medarbetare ansvarar för att varje enskilt verksamhetsområde håller deras högt uppsatta kvalitetsmål. Kranpunkten AB är ett expansivt företag som präglas av en familjär, trygg och prestigelös arbetsmiljö.

ArbetsuppgifterSom resande montör utgår du från kontoret i Sisjön där du tillsammans med en kollega hämtar upp en av Kranpunktens servicebilar. Därefter åker ni tillsammans ut på uppdrag hos kunder där ni monterar och demonterar bygghissar. Du utför lättare felsökningar, service och underhåll på Kranpunktens hissar samt svarar på tekniska frågor från kunder och operatörer. Utöver detta hjälper du verkstaden med service och underhåll av maskiner, exempelvis liftar. Uppdragen sträcker sig från Karlstad till Varberg, där det i undantagsfall förekommer uppdrag som kan innebära övernattningar på annan ort.

Formella krav
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Meriterande med kunskaper inom el
  • Meriterande med truckkort
För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du är flexibel som person och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik. Vi tror att du som söker tjänsten har en god kommunikativ förmåga och trivs med mycket kontakt med både kollegor och kunder.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Kranpunkten i Båstad har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Kranpunkten i Båstad en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Du utgår från Kranpunktens depå i Sisjön.
Lön: 28 362 kr i månaden enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Montör, tekniker, el, lyft, fysiskt arbete, bygghiss, hiss, klätterställning, hissmontör, Kranpunkten i Båstad, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.