Rekryterare / Rekryteringskonsult till ledande Energibolag

Rekryterare / Rekryteringskonsult till ledande Energibolag

Är svaret "Ja" på frågan: Är du en pålitliga rekyterare som trivs under stort eget ansvar? Då är det dig vi söker till rollen som Rekryteringskonsult till ett ledande företag i Energibranschen!

Om företagetBravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och vårt långsiktiga mål är att fortsätta vår expansiva tillväxt med bibehållen lönsamhet. Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Jönköping och Linköping. På våra kontor arbetar drygt 140 medarbetare, men den största delen av våra anställda, idag cirka 600 konsulter, arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

Du kommer ha en flexibel placering på något av vår kunds kontor i eller omkring Göteborg och dessutom få möjlighet till arbeta hemifrån någon dag i veckan. Du kommer ingå i ett team som präglas av en god teamkänsla, omtanke och arbetsglädje.

Rollen är ett konsultuppdrag initialt till 30/2-2019.

ArbetsuppgifterI rollen som rekryteringskonsult kommer du arbeta under företagets HR-serviceavdelning och i rollen agera stöttande mot chefer vid rekryteringar. Du kommer agera med ett professionellt och proaktivt tänk hantera hela rekryteringsprocessen självständigt från kravprofil till anställning. Du kommer rekrytera till företagets entreprenadbolag där vanligt förekommande profiler är projektledare, ingenjörer och tekniker men där även andra rekryteringar kan förekomma. Du kommer arbeta nära resten av teamet och dela på arbetsbelastningen där även tillhörande administration ingår i en roll som ställer krav på din struktur.

Formella krav
  • Relevant utbildning inom HR/Personal eller liknande.
  • Några års erfarenhet av att ansvara för hela rekryteringsprocesser (kravprofil till anställning).
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
Meriterande är om du tidigare har erfarenheter ifrån
  • Rerkryteringsverktyg.
  • Chefsstöd.
  • Arbetat med mycket eget ansvar
För att du ska trivas i rollen tror vi att du är duktig på att hanter många kontaktytor och samtidigt kunna uppträtthålla en bra struktur i ditt arbete. Vi tror också att du är duktigt på att bygga ett förtroende hos dina medarbetare där du kan bli en pålitig del av teamet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Efter överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd, flexibel placering.
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.