Regionansvarig fältsäljare / Teknisk säljare / Försäljning

Regionansvarig fältsäljare / Teknisk säljare / Försäljning

Vill du arbeta i en varierad och teknisk tjänst inom försäljning i ett expansivt affärsområde? Har du erfarenhet av värme- och kyllösningar och vill du ta nästa steg i din karriär? Vi söker dig med målfokus och en vilja att driva tillväxt till en tjänst som regionansvarig fältsäljare till Panasonic Värme- och kyllösningar.

Om företagetPanasonic Corporation är ett globalt företag som genomsyras av laganda, en vilja att bidra till samhället och att anstränga sig för att nå förbättring. De producerar ett brett produkt- och tjänsteutbud inom bland annat hemelektronik, byggprodukter och bostäder. Panasonic finns representerade i 120 länder och har ett starkt fäste på den nordiska marknaden.

Panasonic AirCon är en del av Panasonic Nordic. De har över 35 års erfarenhet som leverantör av värme- och kyllösningar för fastigheter. De lägger särskild vikt vid kvalitet, effektivitet, en väl genomtänkt design och att deras lösningar uppfyller stränga miljökrav.

ArbetsuppgifterSom regionansvarig fältsäljare ansvarar du för att driva försäljningen inom affärsområdet Värme- och kyllösningar i västra Sverige, med fokus på Göteborg med omnejd. Du bedriver din införsäljning gentemot bland annat installatörer, distributörer och fastighetsägare inom värme- och kyllösningar där du har en rådgivande och relationsskapande funktion. I din region kommer du ta över befintliga kunder samt arbeta med nykundsbearbetning. Du bokar och planerar dina möten självständigt, vilket möjliggör att du kan planera dina egna arbetsdagar. Fokus inför och under mötena är att planera och räkna på kommande projekt, presentera nya produkter samt lägga fram lösningsförslag för kund. I regel har du cirka 15 möten per vecka, där du träffar olika typer av intressenter, däribland KAM, tekniska specialister, installatörer och konsulter i föreskrivande led. Vidare har du flertalet interna kontakter på Panasonic såsom dina kollegor inom försäljning, supportfunktionen och tekniska experter inom värme- och kyllösningar.

Här erbjuds du en självständig säljroll, i ett expansivt affärsområde som investerar för att växa och produktutveckla. I början av din anställning kommer du får en gedigen introduktion och utbildning inom Panasonics produktportfölj. I rollen har du ett hemmakontor och det finns även möjlighet att arbeta från ett kontorshotell, där två andra kollegor från Panasonic Aircon även arbetar emellanåt. Det förekommer resor och enstaka övernattningar i tjänsten.

Formella krav
  • Du har kunskaper inom värme- och kyllösningar, antingen via en teknisk roll och/eller inom försäljning
  • Du har erfarenhet av att arbeta i kundnära, där du haft en rådgivande samt på något vis införsäljande roll
  • Du har B-körkort och talar svenska och engelska obehindrat
  • Erfarenhet av en liknande roll, teknisk försäljning inom värme- och kyllösningar, ses som starkt meriterande
Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du självständigt får strukturera din arbetsdag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Att arbeta affärsnära och målinriktat ser du som motiverande, där du har ett affärsmässigt och långsiktigt tänk i dina handlingar och i dina kundrelationer. Du har förmågan att kommunicera med andra och trivs i samarbete med kollegor och externa kontakter.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Panasonic Aircon.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Upptagningsområde är Västra Sverige, med fokus på Göteborgsområdet. Du har ett hemmakontor och planerar ditt egna schema. Det finns även möjlighet att arbeta från ett kontorshotell i Mölndal, där två andra kollegor från Panasonic Aircon även arbetar emellanåt.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Regionansvarig säljare, fältsäljare, regionssäljare, teknisk försäljning, kundansvarig, försäljning, kyl, värme, rekrytering, Göteborg, Västra Götaland
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.