Redovisningsekonom / Redovisningskonsult / Interim / Redovisning

Redovisningsekonom / Redovisningskonsult / Interim / Redovisning

Är du en erfaren redovisningsekonom med bred kunskap som är tillgänglig omgående? Vi söker dig som vill stötta ett ekonomiteam med din expertis under ett pågående transaktionsprojekt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till 23 juli. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns eventuellt möjlighet till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är ett av de största börsnoterade bolagen inom den kommersiella fastighetsbranschen. Kontoret är beläget i moderna lokaler mitt i city och företagskulturen präglas av innovation och gemenskap. De är just nu uppe i ett bolagstransaktionsprojekt och söker två medarbetare inom redovisning för att stötta dem i detta arbete.

ArbetsuppgifterSom redovisningskonsult är du behjälplig med att stötta ekonomiteamet med löpande redovisning i ett antal bolag inom koncernen. Du arbetar självständigt med dina uppgifter och stöttar övriga kollegor i det dagliga arbetet. Har du tidigare erfarenhet av bolagstransaktioner kommer du även att få arbeta med detta.

Teamet består av 10 personer och de har en god sammanhållning och gemenskap. Du kan arbeta hemifrån eller från kontoret och kommer introduceras i arbetat av kollegorna i gruppen.

Formella krav
  • Några års erfarenhet av redovisning, gärna på större bolag
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen och av att rapportera enligt IFRS är meriterande
  • Meriterande med tidigare erfarenheter inom bolagstransaktioner
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Du är en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. Vidare är du öppen för förändringar och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, redovisningskonsult, interim, konsult, ekonomi, accounting, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!