Redovisningsekonom / Konsult / Omgående

Redovisningsekonom / Konsult / Omgående

Är du en redovisningsekonom som söker uppdrag med start omgående? Har du god erfarenhet av att arbeta med redovisning och trivs med varierade arbetsuppgifter? Vi söker dig som vill stötta ekonomiavdelningen på heltid vid en systemövergång.

Om företagetBravura söker för en kunds räkning en redovisningskonsult. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Denna tjänst är ett konsultuppdrag med start omgående. Detta innebär att du arbetar som konsult via Bravura under ditt uppdrag. Uppdraget löper från 2/1 till 1/6 med chans till förlängning.

ArbetsuppgifterSom redovisningskonsult arbetar du med löpande bokföring, in- och utbetalningar inom kund- och leverantörsreskontra samt månadsavstämningar. Du förbereder månadsbokslut för de konton du ansvarar för. Utöver detta arbetar du för att ta fram nyckeltal för produktionsverksamheten och har hand om reklamationshantering där du korrigerar fakturor manuellt. Arbetet utförs i Visma Business, då företaget genomgår ett systembyte från Visma Business till Monitor G5. Här arbetar du tillsammans med tre erfarna kollegor.

Formella krav
  • Erfarenhet inom kund- och/eller leverantörsreskontra
  • Erfarenhet av månadsbokslut och löpande bokföring
  • Utbildning inom ekonomi
  • Meritierande med kunskap i Visma Business
För att trivas i rollen ser vi att du har en förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter och lyssnar och låter andra komma till tals. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare har du en förmågan att handla och agera snabbt och kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 5 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Gunilse
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisning, redovisningskonsult, konsult, ekonomi, bokslut, månadsbokslut, löpande bokföring, kundreskontra, leverantösreskontra, Visma Business, Monitor G5, Göteborg, heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.