Redovisningschef / ekonomi / redovisning

Redovisningschef / ekonomi / redovisning

Vill du arbeta i en dynamisk organisation där du har helhetsansvaret över redovisningen? Drivs du av att motivera andra och att sträva mot gemensamma mål?

Om företagetFöretaget är ett internationellt hälsobolag som har riktat in sig på att sälja innovativa kosttillskott. Försäljningen av deras egenutvecklade produkter riktar sig framförallt mot privatpersoner. Sedan företaget startade för några år sedan har de haft en kraftig tillväxt, något som speglas i det engagemang och driv medarbetarna har. Då företaget verkar inom hälsobranschen erbjuds du bland annat ett generöst friskvårdsbidrag som anställd. Företaget är verksamt inom en dataintensiv bransch med stora transaktionsflöden vilket innebär att ekonomiavdelningen har en central del i bolaget.

ArbetsuppgifterSom redovisningschef ansvarar du för redovisningen i det svenska moderbolaget samt ytterligare bolag i Europa. Till din hjälp har du fyra ekonomiassistenter som ansvarar för att sköta det löpande arbetet medan du samordnar, leder och stöttar i olika frågor. Du arbetar aktivt med uppföljning och kontroll av månadsrapporteringar samt att du är specialistkompetensen inom företaget gällande redovisningsfrågor. Ditt ansvarsområde innefattar även att aktivt arbeta med förbättrings- och utvecklingsarbete där din förmåga att se till detaljer såväl som helheten gör att du kan skapa effektiva lösningar. Vidare är du involverad i bokslut samt utför aktiviteter för att leda dina fyra medarbetare i ett samverkande team.

Formella krav
  • Högskoleutbildning eller eftergymnasialutbildning inom ekonomi
  • Några års erfarenhet av att arbeta brett inom ekonomi och redovisning, gärna i ett uppstartsbolag eller i en internationell miljö
  • Det är meriterande om du har tidigare har haft en ledande position
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper meriteras
  • Du har god datorvana, gärna tidigare erfarenhet av Visma Business
Du som söker är en person som motiveras av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du har förmågan att skapa relationer till andra och ett intresse av att lyssna till andras åsikter och idéer. Ditt engagemang visar sig i att du driver ditt eget arbete framåt och kan strukturera ditt och andras arbete för att nå resultat. Vidare har du en förmåga att se samband och arbeta strategiskt för att föra verksamheten till nästa nivå.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos företaget. Bravura och företagets önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, redovisningschef, ekonomi, ekonom, chef, ledare, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.