Public Bid Manager / Anbudsansvarig till Foxway

Public Bid Manager / Anbudsansvarig till Foxway

Har du gedigen erfarenhet av offentlig upphandling och tycker det är spännande med ny teknik och digitalisering? Har du ett affärsfokus och vill bli en del av ett växande bolag? Här erbjuds du en spännande roll i ett framtidsorienterat bolag med god chans att vidareutvecklas inom företaget på sikt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Foxway

Om företagetFoxway är ett av Europas ledande företag inom cirkulära IT-tjänster och återvinning av elektronik. Företaget har över 1 000 anställda och erbjuder hållbara IT-tjänster till mer än 130 länder. Foxway är specialister på digitalisering av skola genom tekniskt och pedagogiskt stöd i både de strategiska och operativa delarna av skolverksamheten. Med hjälp av digitalisering hjälper Foxway sina kunder att utveckla en smartare och effektivare verksamhet. Läs gärna mer på www.foxway.com

ArbetsuppgifterI rollen som Public Bid Manager är ditt primära ansvar att projektleda anbud från att en upphandling kommer ut till att ett avtal ska skrivas. Det gör du genom att driva ett projekt där du leder säljresurser och andra interna och externa intressenter med syfte att ta fram ett vinnande anbud. Därtill jobbar du som avtalsansvarig för ett antal viktiga kunder. Du kommer att tillhöra anbudsgruppen som har ett nära samarbete med bolagets samtliga funktioner för att säkerställa rätt kvalitet och innehåll. Du förväntas också hålla dig uppdaterad kring utvecklingen inom offentlig upphandling, ny teknik, miljö, hållbarhet och pedagogik. Du kommer att arbeta inom områdena utbildning, vård och omsorg samt arbetsplats som tjänst.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom offentlig upphandling, juridik, ekonomi eller motsvarande
  • Minst tre års erfarenhet av offentlig upphandling
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som söker är en utåtriktad och driven person som inte räds för att fatta egna beslut. Du motiveras av att ha många olika kontaktytor, har förmågan att leda såväl människor som projekt och trivs i samarbetet med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du motiveras av affärer och har intresset samt förmågan att förstå affärsmässiga principer. Du tycker det är viktigt att alltid färdigställa allt du påbörjar och arbetar därför till dess att projektet är avslutat. Skriftlig kommunikation är en stor del av din roll och därför är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig väl i skrift på ett formellt och tydligt sätt. Avslutningsvis tror vi att du som söker är en noggrann person som har lätt för att skapa och hålla struktur.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Public Bid Manager, anbudsansvarig, public, offentlig, bid, anbud, ansvarig, offentlig sektor, skola, vård, omsorg, myndighet, upphandling, avtal, affärer
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!