Provrumstekniker till världsledande leverantör av motorer

Provrumstekniker till världsledande leverantör av motorer

Är du en social person som trivs med många kontaktytor? Har du ett stort intresse för motorer och vill fördjupa samt vidareutveckla dina kunskaper? Vi söker dig som vill göra karriär hos ett välkänt multinationellt företag där du får möjlighet att påverka ditt egna arbete.

Om företagetFöretaget är en global, världsledande leverantör av motorer och kompletta drivsystem för marint och industriellt bruk. Kulturen präglas av passion, engagemang och tillit.

ArbetsuppgifterI rollen som provrumstekniker på företaget är din huvudsakliga arbetsuppgift att testköra motorer i provrummen. Rollen innebär flera olika kontaktytor, bland annat med servicetekniker och provningsingenjörer. Provningsingenjörerna är din interna kund som du har ett nära samarbete med, där du bistår dem med resultat och analys från testen. Vidare har du ansvar för service och underhåll av riggen. Du kommer att få en gedigen introduktion och arbeta nära kompetenta och engagerade kollegor.

Formella krav
  • Avslutad teknisk gymnasieutbildning, gärna inom fordon eller mekanik
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av tekniskt arbete, gärna av motorer
  • God dator- och systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Vi tror att du som söker är en utåtriktad person som trivs i kontakt med andra människor och känner dig trygg i sociala sammanhang. Vidare har du intresse och vilja att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du har lätt för att samarbeta med andra och ser en självklarhet i att hjälpa till där du kan. Slutligen tror vi att du har förmågan att starta igång och driva ditt arbete av egen kraft.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teknik, tekniker, mekaniker, motor, motorer, diesel, marin, industri, produkt, test, prov, rigg, service
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.