Projektsäljare / Utesäljare / Belysning / Föreskrivande led

Projektsäljare / Utesäljare / Belysning / Föreskrivande led

Har du erfarenhet som säljare inom belysning mot föreskrivande led? Är du på jakt efter en varierad tjänst inom försäljning i ett expansivt affärsområde? Vi söker dig som är motiverad och har en stark vilja att driva tillväxt till en tjänst som utesäljare till Maxel Belysning.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Maxel.

Om företagetMaxel är en av landets ledande aktörer inom professionella belysningssystem, med egen utveckling och tillverkning av belysningsarmaturer för hem- och offentlig miljö för ute- och innemiljö. Maxel är ett familjeföretag med en historia från tidigt 30-tal och har sedan dess drivits med stor entreprenöranda och korta beslutsvägar. Företaget har ett stort kvalitetsfokus, präglas av hög kompetens och utvecklar ständigt de senaste tekniska lösningarna inom belysningsteknik. Du hittar Maxels kunder bland föreskrivande led, installatörer och de svenska elgrossisterna.

ArbetsuppgifterSom utesäljare ansvarar du för att driva försäljningen inom Göteborgsområdet gentemot föreskrivande led, installatörer och de svenska elgrossisterna inom belysning för hem- och offentlig miljö. Din vecka fylls av projektmöten, produktdemonstrationer, provbelysningar och kundmöten där du träffar olika typer av intressenter, däribland ljusdesigners, elkonsulter, arkitekter, installatörer och elgrossister. Som säljare planerarar du verksamheten och arbetar självständigt samtidigt som du följer upp arbetet mot både kund och chefer. Vidare har du flertalet interna kontakter på Maxel såsom dina kollegor inom försäljning, innesälj, belysningsplanering och produktion.

Här erbjuds du en självständig säljroll med goda möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med företaget. Du arbetar i ett expansivt affärsområde, där produktutveckling och tillväxt är högsta prioritet. I början av din anställning kommer du få en gedigen introduktion och utbildning inom Maxels produktportfölj. I rollen har du ett hemmakontor och det förekommer resor och kan förekomma enstaka övernattningar.

Formella krav
  • Högskole- eller gymnasieutbildning inom tekniskt område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet som säljare inom belysning där du arbetat projektbaserat gentemot föreskrivande led
  • Meriterande med vana att arbeta i affärssystem och Dialux
  • B-körkort
Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du självständigt får strukturera din arbetsdag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Att arbeta affärsnära och målinriktat ser du som motiverande, där du har ett affärsmässigt och långsiktigt tänk i dina handlingar och i dina kundrelationer. Du är duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapar du förtroende hos dina kunder och kollegor. Du har en god förmåga att kommunicera med andra och trivs i samarbete med kollegor och externa kontakter. För att lyckas i rollen är du målmedveten med stark vilja att vinna och göra affärer. Därtill motiveras du av att nå uppsatta mål och jobbar ständigt för att varje dag utvecklas och bli bättre i din roll.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse, önskarvärd start i september
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektsäljare, utesäljare, säljare, belysning, beslysningsäljare, teknisk säljare, föreskrivande led, entreprenadföretag, projektförsäljning, dialux, heltid, Maxel, Göteborg,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!