Junior Projektledare till Consat Telematics!

Junior Projektledare till Consat Telematics!

Har du arbetslivserfarenhet som projektledare eller precis avslutat dina studier som civilingenjör? Har du även ett intresse för agilt arbetssätt och vill utvecklas i en roll med eget ansvar? Consat Telematics söker nu en ambitiös och driven projektledare

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura och det är uttalat att Consat Telematics har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetConsat koncernen är ett familjeägt bolag och startades 1986. Idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörshus. Consat Telematics fokuserar på ITS system för kollektivtrafiken. Organisationen har arbetat med systemet sedan slutet av 1980-talet och arbetar i framkant med digitalisering av vårt samhälle. De erbjuder färdiga lösningar för bland annat arbetsbesparande övervakning, kommunikation, förarhjälp och statistisk analys

ArbetsuppgifterSom projektledare hos Consat Telematics är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara över flera projekt samtidigt där du både har mycket kundkontakt samt ekonomiskt ansvar över planeringen. Du driver dessa projekt parallellt tillsammans med organisationen. I ditt arbete säkerhetsställer du även att exempelvis all mjukvara fungerar som det ska samt att hårdvaran finns på plats och att allt är rätt installerat. Du kommer tillhöra ett team som idag består av fem projektledare och ni arbetar även parallellt i pågående projekt enligt Scrum. Rollen innebär mycket agilt arbete med många olika kontaktytor både internt och externt.
  • Projektledning
  • Kontinuerlig dialog med kunder och kollegor
  • Agilt arbete
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning som Civilingenjör.
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande.
I rollen som projektledare är det viktigt att du är flexibel då du arbetar i en omväxlande miljö med ett högt tempo. Vidare ser vi att du är noggrann och har ett stort fokus på kvalitet. Vi ser även att du har en god förmåga att vårda kundkontakter samt leva upp till behov och deadlines. Du motiveras av goda resultat och kan planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Partille
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här
Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projekt, projektledare, projektledning, projektering, Project Manager, ITS, kollektivtrafik, besiktning, riskanalys, vägbyggnation, skadeutredning, utredning:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!