Projektledare till internationellt företag i tillväxt

Projektledare till internationellt företag i tillväxt

Har du kunskap inom EDI och lockas av att ta ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter? Du erbjuds en varierad roll där du arbetar projektbaserat i en teknisk och kommunikativ miljö.

Om företagetWitre Manutan är en helhetsleverantör inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor, som erbjuder allt företag behöver för att utrusta sin arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och med kunniga medarbetare som brinner för att hjälpa till, levererar de kompletta lösningar som skapar en bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet för deras kunder. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 2 000 medarbetare.

Witre Manutan Norden är under stark tillväxt och tar ständigt nya marknadsandelar. Nu söker Witre Manutan, till kontoret i Göteborg, dig som vill vara en del av utvecklingen framåt i en central roll inom EDI. Här erbjuds du att verka i en internationell miljö på en arbetsplats med god sammanhållning. Eftersom du kommer att arbeta nära teamet i Frankrike får du också möjlighet att resa till Frankrike för att besöka dina kollegor där.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare har du ett helhetsansvar för företagets lösningar inom E-solutions, där du projektleder hela processen från uppstart till genomförande och uppföljning. Du arbetar med kundspecifika lösningar för E-Procurement och E-Fakturering. I rollen har du flertalet kontakter, däribland kunder, systemleverantörer samt interna funktioner som försäljning, ekonomi och marknad. Du äger ansvarsområdet och driver projektet från uppsättning av en ny kund till att uppdatera och förvalta EDI-lösningar för respektive kund. Du projektleder flertalet projekt parallellt och tillhör marknadsteamet, som består utav 15 medarbetare.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom projektledning eller en teknisk tjänst där du arbetat B2B
  • Kunskaper inom EDI
  • God dator-och systemvana samt goda kunskaper i Excel
  • Obehindrad i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, där du självständigt strukturerar ditt arbete och driver dina projekt framåt. Du trivs i en social roll och lockas av att arbeta med många kontaktytor. Genom ditt kommunikativa sätt har du förmågan att knyta kontakter och skapa långsiktiga relationer. Vidare arbetar du målfokuserat med dina projekt för att leverera bästa möjliga resultat inom givna tidsramar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, E-solutions, E-commerce, E-procurement, projektledning, systemintegration, systemintegratör, system, EDI, E-handel, digital, digitalisering, projekt, rekrytering, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.