Projektledare till expansivt företag

Projektledare till expansivt företag

Lockas du av att få arbeta som projektledare och gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och många olika kontaktytor? Vi söker dig som motiveras av att få ta ägandeskap över ditt arbete och som vill vara med på en tillväxtresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Imagon AB.

Om företagetImagon AB är en av Nordens största skyltproducenter och de erbjuder sina kunder en helhetslösning från design till produktion med produkter som skyltar, ljusreklam och grafiska produkter. Företaget har ett brett klientel inom bland annat detaljhandel, livsmedel och finans med några av Skandinaviens största aktörer som avtalskunder. De fortsätter att expandera och söker nu ytterligare två projektledare till teamet i Göteborg.

ArbetsuppgifterSom projektledare ansvarar du för att möta dina avtalskunders behov av skyltar genom att leda arbetet från förfrågan till montering. Rollen innebär en tät dialog med flera aktörer såsom kund, fastighetsägare, montörer och kollegor för att effektivt leda arbetet. Du driver projekten från första kontakt med kund till uppföljning av leverans genom att bland annat utföra besiktning, skapa förslagsritningar, sköta bygglovsförfaranden och lägga produktionsorder.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning inom teknik, design eller ekonomi är meriterande
  • Några års arbetslivserfarenhet inom service eller teknik, erfarenhet från en projektorienterad roll samt erfarenhet av arbete mot statlig myndighet är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • B-körkort
  • Det är meriterande med erfarenhet av designprogram såsom Adobe Illustrator och Photoshop
Vi tror att du som söker motiveras av att möta nya människor och känner dig trygg i sociala situationer. Du har en fallenhet för att bygga relationer och visar stort intresse för andra. Vidare tror vi att du har förmågan att förstå affärsmässiga principer och motiveras av att driva dina affärer framåt. Slutligen har du förmågan att handla snabbt och kan ta beslut på egen hand för att komma vidare i ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, koordinator, projektansvarig, project manager, produktionsledare, samordnare, kundkontakt, försäljning, sälj, affär, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.