Projektledare till Transtema

Projektledare till Transtema

Är du en projektledare som trivs i en roll med stort ägandeskap där du får driva saker från start till mål? Lockas du av att arbeta i en affärsmässig miljö? Hos Transtema erbjuds du en varierande roll med många kontaktytor där du möjliggör att nätet fungerar hos hushåll runtom i Sverige.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Transtema har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Transtema en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTranstema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät. De har en stor geografisk spridning och finns på 85 orter över hela Sverige.
Transtema har en bredd som få kan matcha och hjälper till med alla typer av nät - mobilt, fiber, koppar och el. Deras erbjudande omfattar allt från planering, design och byggnation till service, drift och underhåll. De tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden. Transtemas kunder är exempelvis kommuner, teleoperatörer, nätägare, företag och offentlig förvaltning.

Att vara en del av TNS innebär att vara en del av en nytänkande organisation där man visar respekt och omtanke för varandra. De tar ansvar för sitt eget arbete och ansvarar för att stötta varandra som arbetsgrupp och organisationen i stort. Hos Transtema får du dessutom möjligheten att både bredda och fördjupa din kompetens. Transtema eftersträvar mångfald och inkludering på sin arbetsplats.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda dina projekt inom el - och teleinstallation. Du deltar i uppstart av projekt hos kunderna, gör resurs- och kostnadsberäkningar, samt tar fram arbetshandlingar. Vidare söker du tillstånd hos myndigheter, avropar och upphandlar underleverantörer och har ansvar för projektbudget, fakturering och attestering. Det ingår också i rollen att ha tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter då du samordnar såväl underentreprenörer som interna resurser. Ditt övergripande mål är att utveckla och bibehålla nöjda och lönsamma kunder. Beroende på projektens karaktär och omfattning så driver du flera projekt samtidigt som kan löpa från några månader till under flera års tid.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som projektledare inom större projekt
  • Någon form av utbildning inom projektledning, exempelvis PMP
  • Meriterande med kunskap inom telekom
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan se en helhet utifrån din roll som projektledare och fatta beslut utifrån situationer och utmaningar som uppstår i arbetet. Du har förmågan att handla och agera snabbt men lämpligt, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Du har ett sinne för affärer då du förstår varje projekt utifrån en helhet utifrån lönsamhet i förhållande till relationen till kunden som du alltid har som främsta fokus. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Flexibelt i Sverige
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projektledning, projekt, entreprenad, schakt, anläggning, fiber, koppar, nät, fibernät, stadsnät, utrullning, telecom, telekom, teknik, el, tele, bygg, IT, internet, bredband, AutoCAD, CAD, heltid, göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!