Projektledare till Pagero

Projektledare till Pagero

Trivs du i rollen som projektledare och vill få möjligheten att driva internationella projekt? Söker du en plats där du får möjlighet att förverkliga kundens önskemål och har ett tekniskt intresse? Vi söker dig som vill bidra med helhetsbilden i en varierad roll med många kontaktytor.

Om företagetPagero arbetar med att hjälpa sina kunder att effektivisera processer från order till betalning med hjälp av olika e-tjänster. Företaget har över 20 000 kunder i ett 50-tal länder och når drygt 1 100 000 företag och organisationer världen över. Huvudkontoret ligger i Göteborg där det arbetar cirka 140 personer. Pagero befinner sig i en expansiv fas på den internationella marknaden och söker dig som vill vara med på deras spännande resa framåt.

ArbetsuppgifterSom projektledare har du helhetsansvaret för ett antal kundanpassade projekt inom e-orders, e-faktura och e-betalningar. Du får en viktig roll i företaget och erbjuds en möjlighet att i nära samarbete med företagets kunder skapa affärsnytta och mervärde för såväl företaget som för kunden. I rollen arbetar du mot projektmål och säkerställer att rätt kompetens finns tillgänglig för att tillgodose projektets krav och behov. Rollen erbjuder också en möjlighet att arbeta tätt med andra interna resurser såsom utvecklings-, produkt- och säljavdelningen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att leda, koordinera, konfigurera samt delta i presale aktiviteter. Du kommer också leda och engagera medarbetarna i projektteamet för att få dem att prestera sitt bästa.

Formella krav
  • Kandidatexamen inom ekonomi eller IT, eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Arbetslivserfarenhet från en projektorienterad roll
  • Mycket god förståelse för affärs- eller ekonomisystem, exempelvis IFS eller Microsoft Dynamics AX
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta internationellt samt erfarenhet från implementation av programvara
För att trivas i rollen motiveras du av att driva dina egna projekt i en internationell miljö och arbeta med frihet under ansvar. Du är van vid att strukturera ditt arbete och ha flera projekt igång samtidigt. För att driva projekt framåt tar du egna initiativ och du har lätt för att ta kontakt med nya människor. Vidare trivs du i en roll där du samarbetar med kollegor och där du kan dela med dig av dina erfarenheter. Du har dessutom intresse och förmåga att förstå affärsmässiga principer. Slutligen tror vi att du kan arbeta utanför ramen av din arbetsbeskrivning och inte ser några problem med att hjälpa och stödja dina kollegor, samt inte är främmande för att be om hjälp från dina kollegor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: projektledare, project manager, projektledning, IT-projektledare, teknik, IT, affärssystem, ekonomisystem, EDI, ERP, implementering, e-faktura, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.