Projektledare inom fastighetsautomation

Projektledare inom fastighetsautomation

Har du gedigen erfarenhet inom fastighetsautomation? Vill du arbeta på en arbetsplats som värderar din självständighet och dina ambitioner? INUstyr söker dig som motiveras av frihet under ansvar och trivs med många kontaktytor i ditt arbete.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INUstyr.

Om företagetINUstyr erbjuder miljö- och energieffektiva helhetslösningar, produkter och tjänster inom fastighetsautomation. Produkt- och tjänsteområdet innefattar allt från projektering, systemintegration till installation och energioptimering. Företaget har en gedigen historia av att arbeta med så väl mindre som större komplexa projekt. Kulturen inom företaget präglas av framåtanda där ambition och kompetens värderas högt. INUstyr har lokala kontor i Göteborg, Borås och Lund och söker nu medarbetare till Göteborg och Lund.

ArbetsuppgifterSom projektledare hos INUstyr har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt inom fastighetsautomation. Du deltar i uppstart av projekt, sätter upp resurs- och kostnadsberäkningar, ansvarar för uppföljning av projektplan samt medverkar vid besiktning vid projektets slut. Under projektens gång tar du ställning till förändringar, justering av budget samt dokumenterar detta på lämpligt sätt. I rollen har du tät kontakt med säljavdelning, konstruktörer, leverantörer, besiktningsmän och andra intressenter. Du utgår från företagets kontor och beroende på vilken fas projektet befinner sig arbetar du ute på plats. Eftersom du har det övergripande ansvaret är du en nyckelperson både i det operativa och det strategiska arbetet.

Formella krav
  • Flera års erfarenhet som projektledare inom fastighetsautomation
  • Erfarenhet av ekonomiskt och tekniskt ansvar i totalentreprenader, samverkansentreprenader och utförandeentreprenader
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • God dator- och systemvana
Du trivs i en roll där du får ta stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att det blir utfört i tid, samtidigt dom du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt och andras arbete framåt. Därtill har du en positiv inställning och du tycker om att ha många kontaktytor. Dina styrkor är att du är duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapar du förtroende hos dina kunder och kollegor. Du har ett stort intresse för affärer och verksamheten i sin helhet och har förmågan att förstå affärsmässiga principer. Du har lätt för att fatta både snabba och mer avgörande beslut, även under svåra omständigheter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, produktionsledare, arbetsledare, konstruktör, projektingenjör, fastighetsautomation, styr och reglersystem, systemintegration, energioptimering, PLC, Fidelix, Beckhoff, Web Port, Web-vision, WEBfactory, Citect, Fix, Iconics, TAC vista, Heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!