Projektledare / Teknik / IT / VVS / El / Bygg

Projektledare / Teknik / IT / VVS / El / Bygg

Har du en teknisk bakgrund och erfarenhet av projektledning? Vill du fortsätta utveckla och driva lönsamma projekt samt trivs i nära samarbete med andra? På Coromatic erbjuds du att arbeta i en dynamisk miljö med hög närvaro i dina projekt.

Om företagetCoromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. De har drygt 530 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

ArbetsuppgifterSom projektledare har du ett helhetsansvar för projekt från uppstart till avslut där du arbetar med flera projekt åt gången upp till ett års tid. Ett exempel på projekt kan vara uppbyggnaden av en datahall där du ansvarar för helheten inklusive el, kyla och reservkraftsanläggning. Vidare ansvarar du för att leda och styra så att projektmålet uppnås avseende leverans, tid, kvalitet, budget och kundnöjdhet. Du planerar, samordnar och driver samtliga aktiviteter i projektet där du även ansvarar för att upprätta avtal med entreprenörer och resursbehov för respektive projekt. Vidare säkerställer du att projekten genomförs i enighet med gällande lagar och förordningar samt företagets kvalitets- och miljösystem. Du har hög närvaro dina projekt och är primär kontaktperson mellan Coromatic och kunden där du arbetar för att leda och motivera övriga medlemmar i projekten. Kunderna du arbetar med verkar inom olika branscher där vissa projekt är säkerhetsklassade.

För dig som ännu inte är certifierad projektledare erbjuder Coromatic ett utbildningsprogram som leder till certifiering.

Formella krav
  • Teknisk utbildning samt utbildning och/eller kurser inom projektledning
  • Minst fem års erfarenhet av projektledning i multidisciplinära projekt inom exempelvis teknik, fastighet och bygg
  • Erfarenhet av entreprenadjuridik från förekommande kontrakt baserat på exempelvis ABT, AB, ABK, NLM
  • Körkort B
  • Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift
  • BAS-P/BAS-U och Heta arbeten är meriterande
Vi tror att du som söker är en person som motiveras av att sätta igång projekt och att du har en förmåga att se saker ut ett helhetsperspektiv. Du tänker och resonerar strategiskt samt har förmågan att se dina projekts långsiktiga betydelse och möjliga konsekvenser för att kunna anpassa dina handlingar utifrån dessa. Ditt intresse för affärer och din förmåga att förstå affärsmässiga principer gör att du ser till de mest effektiva lösningarna och vet hur du ska prioritera för att leverera i förhållande till tid, kostnad och kvalitet. Vidare har du en god förmåga att även i komplexa projekt hålla och skapa en struktur samt prioritera rätt aktiviteter. Du som söker bygger på ett genomtänkt sätt relationer där du främjar effektiv kommunikation, tydlighet och flexibilitet samt har en förmåga att få med dig andra.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projektering, certifierad projektledare, PMI, IPMA, multidisciplinär, teknik, högskoleingenjör, gymnasieingenjör, byggingenjör, fastighetsinstallationer, processindustri, VVS, ventilation, el, elektriker, bygg, IT, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.