Projektledare / Lead Engineer / Processindustri

Projektledare / Lead Engineer / Processindustri

Söker du en dynamisk roll där du tar del av olika miljöer och projekt? Vill du utvecklas som projektledare? Här finns ett väletablerat företag som erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetBravura söker en projektledare för ett internationellt ledande teknik- och konsultföretag som erbjuder hållbara teknik- och designlösningar för nationella och internationella kunder inom processindustrin. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterSom projektledare arbetar du i samarbete med företagets lokala eller globala kunder inom processindustrin, där du sitter ute hos kund eller arbetar med projekten in-house. Arbetsuppgifter innefattar allt från konstruktion, kostnadsberäkningar och projektledning. Du är delaktig från initiering av projekt till utförande och ansvarar för design, förstudier, projektering och implementering med inriktning på el eller instrumentation. Du ingår i ett team med andra ingenjörer och projektledare. Här ges du möjlighet att utvecklas inom ditt intresse- och kompetensområde utifrån de aktuella projekten hos kund.

Formella krav
  • Högskole-, civilingenjörsexamen eller eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • 7-8 års erfarenhet inom processindustri
  • Kunskap i AutoCAD för instrumentation eller el
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt
Du motiveras av problemlösning och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk roll och anpassar dig lätt till förändringar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, project lead, senior process controll engineer, specialist process control engineer, senior engineer, specialist engineer, processindustri, petrokemi, ATEX, smartplan, proelina, siemens
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.