Projektkoordinator / projektassistent

Projektkoordinator / projektassistent

Motiveras du av att ingen dag är den andre lik och att du ständigt får utvecklas? Är det viktigt för dig att få ta ägandeskap över ditt arbete och tillhöra en öppen företagskultur? Vi söker dig med ett tekniskt intresse, som drivs av att få arbeta med många olika typer av kontaktytor.

Om företagetBruynzeel Storage Systems tillverkar och säljer förvaringslösningar för kontor, arkiv, museer, lager, bibliotek, sjukvård och butiker. Som producent, konsult och installatör är Bruynzeel Storage Systems marknadsledande inom utrymmesbesparande förvaring. Bruynzeel finns i nio europeiska länder via sina egna försäljningskontor och har sitt huvudkontor i Holland. Det skandinaviska kontoret är beläget i Partille där elva medarbetare arbetar i ljusa och trivsamma lokaler. Kulturen präglas av högt i tak och frihet under ansvar.

ArbetsuppgifterTjänsten som projektkoordinator är en bred roll där du kommer att få vara med i hela processen, från att en potentiell affär kommer in från säljaren till att förvaringslösningen är på plats. Processen börjar med att du stöttar säljarna i offertarbete och kalkylering, där du med hjälp av AutoCAD ger kunden en bild av hur produkten kommer att se ut. Du har sedan kontakt med leverantörer för att se till att rätt material levereras, montörer för att boka montage och kunder för att följa upp leveransen och hantera eventuella reklamationer. Som projektkoordinator är du rådgivande för både kunder, säljare och projektledare och har fullt ansvar under genomförandefasen.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, inom teknik är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska, norska är meriterande
  • God datorvana
  • Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från en teknisk kundorienterad roll
Vi tror att du är en utåtriktad person som tycker det är roligt att kommunicera med nya människor. Du är inte rädd för att dirigera den andra parten i rätt riktning eftersom det är viktigt för dig att leverera rätt lösning. Ett högt tempo trivs du med och du är van vid snabba ändringar, vilket gör att du är duktig på att prioritera i ditt arbete. Att ta eget ansvar är en självklarhet för dig och du är van vid att strukturera ditt angreppssätt. Slutligen tror vi att du har en förståelse för affärsmässiga och ekonomiska principer.

Övrig information
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att Bruynzeel Storage Systems har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Teknik, projekt, koordinator, projektkoordinator, IT, försäljning, sälj, kund, relationer, montage, transport, CAD, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.